Är det snart dags för dig att renovera kök i Stockholm?

Frågan kan ställas till både dig som är hejare på att renovera kök och gör det på professionell basis men även till dig som privatperson. Kanske har du ett kök i Stockholm som behöver renoveras?

Att renovera kök är ett jobb för en hantverkare men är du riktigt duktig själv och inte har tummen mitt i handen så kan du nog klara av en hel del själv. Det beror lite på vilken standard du vill upppnå. Om du vill renovera ett kök så kan du alltså räkna med att det kan bli totalt olika resultat beroende på vem som utför arbetet. Även om du skulle vilja anlita en hantverkare eller flera som gör jobbet åt dig i bästa anda, är det du själv som bestämmer vilken stil på inredning du vill ha och vilka slags vitvaror. Det ska ju till en hel del, så du har mycket att fundera på. Diskmaskin, fläkt och spis är exempel på saker som kan få ditt kök att se flott, rustikt eller enkelt ut.

Vad kostar det att renovera kök?

Det krävs en ganska stor budget för att renovera ett kök. Vissa saker kommer du inte undan, såsom att köpa ny diskho och kanske någon ny hushållsmaskin. Sedan har du skåpsluckor och bänkskivor att tänka på. Vill du så ha nytt kylskåp och en ny spis med tillhörande fläkt springer priset iväg. Räkna med minst 100 000 kr och upp till 150 000 kr om du bara ska byta det allra nödvändigaste.

25 Feb 2022

Välkommen

Välkommen till Kakel Stockholm -  I denna blogg diskuteras kakel och relaterade ämnen som bygg, renovering med mera.