Kakel

Mörka klinkers till hallgolvet... Klassiskt vitt kakel till badrummet, men kanske i ett modernare format... Ett snyggt kaklat stänkskydd över diskbänken i köket... Det är lätt att drömma sig iväg och det finns väldigt mycket snyggt man kan göra i sitt hem – oavsett om man bara vill uppdatera en vägg eller om det är dags för helrenovering.

Ett brett kakelsortiment

Hos uvalda kakelspecialister hittar ni ett brett sortiment av kakel och klinkers i olika format, med olika ytbehandling och i en uppsjö av olika färger så att ni kan inreda eller renovera badrum, kök och andra utrymmen där dessa material skulle passa bra. De hjälper gärna till med rådgivning kring vad som skulle kunna fungera i olika utrymmen och har mycket inspirationsmaterial till hands så att ni kan sätta er ner en stund för att ta en titt och kanske få helt nya idéer på vad man kan göra. 

Att sätta kakel

Att kakla kräver goda kunskaper för att få det hela rätt och särskilt för badrum finns det hårda krav på hur underskikten skall vara utformade för att vara vattentäta. Det vill du självklart att de ska vara både för att undvika att du får läckor i ditt hus eller lägenhet och dessutom är det viktigt att allt är fackmannamässigt utfört för att försäkringar ska gälla. De har alla de material som behövs för att utföra professionell plattsättning såsom kakelfog och fix.

För den som inte vill göra jobbet själv eller inte har tillräckliga kunskaper erbjuds också lösningar för helentreprenad. Då gås utrymmet igenom, material väljs ut tillsammans  med kunden och sen utförs arbetet. Företagen arbetar med både små och stora uppdrag och har många års erfarenhet i branschen.

Komplett utbud för renoveringen

Inte bara kakel och klinkers finns i företagens sortiment. De har det som behövs för att genomföra en helrenovering av ett badrum. Både badrumsmöbler, handfat, blandare, duschar – allt som behövs för att sätta ihop ett snyggt designat och högkvalitativt badrum som passar din smak.

De hjälper hus- och lägenhetsägare i Stockholm att hitta de material och lösningar som passar just dem när de vill använda sig av kakel eller klinkers.

Utemiljö och trädgård

Många företag har också ett stort sortiment för utemiljö och trädgård. Sten och plattor av olika slag för utomhusbruk kan vara deras specialitet, men de har också utemöbler, pooler & SPA, lösningar för belysning och olika sorters gräsmattor i vårt sortiment. Även där hjälper företagen gärna till med entreprenad för den som vill ha hjälp med planering och jobb.

Välkommen

Välkommen till Kakel Stockholm -  I denna blogg diskuteras kakel och relaterade ämnen som bygg, renovering med mera.