Blogg

RSS

Prisvärd takläggare i Västerås lägger tak av högsta kvalitet

19 Sep 2023

Behöver ni byta eller reparera taket på villan i Västerås? Tänk då på att det lönar sig att anlita en takläggare som använder sig av material av hög kvalitet.

Ett tak som lagts med omsorg behöver inte bytas särskilt ofta. Tegel och betongtak kan hålla i ungefär åttio år medan ett plåttak kan ha en livslängd på hela sextio år. Detta förutsatt att takläggaren bara använde sig av takmaterial av högsta kvalitet och att man även har underhållit och reparerat taket.

Taket utsätts för en hel del slitage av väder och vind och det är lätt hänt att en takpanna hamnar snett eller spricker. Likaså kan ett träd som skaver mot ett plåttak orsaka repor som gör att plåten börjar rosta. Det är därför viktigt att man regelbundet kontrollerar taket så att man upptäcker problemen och snabbt kan åtgärda dem.

Hur mycket kostar det att anlita en takläggare?

Innan man anlitar en takläggare i Norrköping, Västerås eller var ni nu bor, kan det vara bra att jämföra priser. Men tänk på att ett tak av kvalitativt material håller längre. Det kan därför vara en god idé att välja en takläggare som samarbetar med en välrenommerad leverantör av takmaterial. Då kan man få tillgång till kvalitativt material till ett bra pris.

Hur mycket ett nytt tak kostar beror på materialåtgången och hur lång tid det tar att lägga taket. Tegel och betong är tunga material och varje takpanna måste dessutom läggas på plats en och en vilket tar tid. Fast som privatperson kan man använda sig av rot-avdraget på arbetskostnaden och på så vis komma ner i pris.

Håltagning som utförs med precision i Uppsala

19 Sep 2023

Håltagning i Uppsala är inte något vem som helst kan utföra. Ska det vara till VVS, nybygge eller annat, så krävs det att man kan arbeta med precision.

Det är inte vem som helst som klarar av att göra hål i betong. Man behöver ha bra verktyg och maskiner för det och ha kunskap om det. Visst går det att göra själv, men utan rätt kunskap kan man inte förvänta sig att resultatet ska bli bra. Därför väljer många att ta hjälp av experter på håltagning.

Då vet man att man får vad man behöver. Hål i betong kan behövas inom flera olika områden, det kan vara för VVS, men även vid till exempel nybyggnation. Detta kräver att jobbet görs noggrant och att arbetet utförs med största perfektion och precision. Detta uppnås när man väljer att ta hjälp av dem som vet vad de gör.

Experter inom håltagning

Det finns företag som utför håltagning i Uppsala. De har utbildad och kompetent personal. De utför både stora och små arbeten och har maskiner som passar för alla områden. Med deras hjälp kan man få perfekta hål vare sig de ska vara större eller mindre sådana.

Genom att anlita experterna så slipper man problem som annars kan uppstå. Man vet att man får det resultat man behöver och att det blir utfört ordentligt. Det lönar sig att ta hjälp med håltagning. Proffsen kan göra hål i flera olika typer av material, så tveka inte på att ta kontakt för att se om de kan hjälpa dig.

Vädertåliga papptak i Stockholm som håller länge

14 Sep 2023

Papptak har utvecklats mycket och är nu betydligt mer hållbara och tåliga mot väderförhållanden än sina föregångare. I Stockholm är takpapp relativt prisvärt och dess snabba installationstid gör att arbetskostnaderna hålls nere.

Ett papptak av hög kvalitet, professionellt installerat av skickliga takläggare, har en livslängd på ungefär 30 till 40 år. Materialet är lätt och hanterbart, till skillnad från tunga tegelpannor. Denna lätthet bidrar även till att kostnaderna för att anlita en takläggare inte blir alltför höga.

Papptak är lämpliga för olika typer av byggnader, såsom villor, lekstugor och garage. Materialet påverkas inte av takets lutning och kan effektivt leda bort regnvatten även från helt platta tak. Dess låga vikt minskar också risken för att takstolarna överbelastas.

Enkelt underhåll och reparation av papptak

Förutom att vara kostnadseffektiva är papptak även lätta att underhålla och reparera. Vid eventuella hål kan de snabbt och enkelt lappas ihop. Om mossa börjar växa på taket är det viktigt att tvätta bort det för att undvika negativ påverkan på takets livslängd.

För att lägga ett papptak på ditt hus är det bäst att anlita en erfaren takläggare. Ta in offerter från flera olika aktörer och ta också hänsyn till deras referenser. För att få ett papptak utan problem, som håller länge, är det viktigt att välja en takläggare som arbetar med högkvalitativa material. Dessutom är det fördelaktigt om takläggaren erbjuder garanti på sitt arbete.

Är du intresserad av att lägga nytt papptak? Kolla hit: www.papptakstockholm.se

Färger och deras betydelse

4 Sep 2023

Färgerna omger oss ständigt i världen utan att vi egentligen lägger märke till dem. Trots det påverkar de oss. De sänder signaler och påverkar vårt humör. Färger är betydligt viktigare än vad vi tror, både på utsidan och insidan av våra hem.

Hemmet - en viktig fristad

Våra hem har en stor betydelse för oss. Det är i hemmet vi får vara oss själva och där våra egna regler gäller. Vi sover tryggt och tillbringar en stor del av våra liv där. Det är inte konstigt att de flesta av oss är intresserade av hur våra hem ser ut och hur vi inreder dem. Dessutom är vi nyfikna på andras hem!

Att inreda, renovera och förbättra våra hem är ingen ny trend. Viljan att underhålla och försköna våra bostäder har funnits hos människor sedan vi dekorerade våra grottväggar med målningar. Idag har vi möjlighet att genomföra förändringar i våra hem på ett sätt som tidigare inte var möjligt. Även om vi är nöjda med våra nuvarande hem finns det oftast utrymme för förbättringar och vi har våra egna hemliga projekt och önskningar.

Vad vill du göra med ditt hem?

Vi är alla olika och våra önskningar för våra hem varierar därefter. Din hemliga dröm kan vara att ha ett grönsaksland i sovrummet eller ett vardagsrum som ser ut som en undervattensgrotta. Barnen kanske skulle vara nöjda med ett djungelrum med lianer och en tam tiger, medan köket kanske skulle bli komplett med koriander och kakel smyckat med diamanter.

Å andra sidan kan du helt enkelt vilja ha ljusbeiga väggar och ny tapet. Det finns inget rätt eller fel, men vissa förändringar är svårare att genomföra i praktiken.

Att utföra arbetet eller anlita experter

Mycket av det man önskar sig i sitt hem kan man åstadkomma på egen hand, medan annat kräver professionell hjälp. Om du väljer att själv ta hand om det praktiska kan det innebära att du blir upptagen, stressad och ibland besviken över både dig själv och resultatet. Att måla och tapetsera är ingen raketvetenskap, men det är heller inte något som enkelt kan utföras av en amatör.

Ett nymålat rum kan höja värdet på din bostad om arbetet utförs på ett professionellt sätt. När det kommer till nybyggnationer som behöver tapetseras och detaljmålning är det väldigt fördelaktigt att anlita professionella målare i Upps.

Hur väljer man rätt?

De flesta av oss vill ha erfarenhet när vi anlitar hantverkare. Vi letar efter personal med goda arbetsvillkor. Vi vill att företaget använder sig av miljövänliga material och är certifierat. Utöver detta är det även viktigt att ta hänsyn till faktorer som inte går att mäta i pengar. Engagemang, servicekänsla och ett trevligt bemötande är lika viktiga aspekter som uppskattas av de flesta. Så se till att välja rätt företag och få den bästa möjliga upplevelsen för ditt hem!

Hitta din målare i Uppsala på https://www.målareuppsala.net.

Byggskyltar som sticker ut

23 Aug 2023

När det gäller byggskyltar är det av yttersta vikt att de är synliga och fångar uppmärksamheten, både dag och natt. En byggskylt bör vara strategiskt placerad och ha en tydlig text som är lättbegriplig för alla.

Om du behöver en byggskylt kan du vända dig till ett företag som specialiserar sig på att designa och tillverka byggskyltar. Genom att anlita experter på området kan du få rådgivning om vilken storlek som passar bäst för ditt ändamål. Den erfarna personalen på företaget kan även hjälpa dig att avgöra den optimala placeringen av skylten, så att den blir väl synlig för alla som passerar förbi.

Det är av stor vikt att en byggskylt är lättläst och har ett klart och tydligt budskap som är enkelt att förstå. Oavsett om du färdas förbi skylten på cykel, till fots eller med bil ska du ha tillräckligt med tid för att läsa och förstå det som står på skylten. Företag som arbetar med byggskyltar har erfarenhet av att hjälpa hyres- och fastighetsföretag, kommuner och byggbolag.

Byggskyltar i olika storlekar och utföranden

Det är inte alltid nödvändigt att en byggskylt är av enorm storlek för att synas. Även mindre byggskyltar kan vara passande vid vissa tillfällen. Byggskyltar finns i olika storlekar och det är viktigt att de har lämplig belysning för att vara synliga dygnet runt, året om. Målet är att förbipasserande alltid ska kunna läsa skyltens innehåll oavsett tidpunkt på dagen.

Genom att använda sig av en effektiv och miljövänlig LED-belysning kan du säkerställa att din byggskylt syns tydligt även under de mörka timmarna på dygnet. När du vänder dig till ett företag som är experter på snygga byggskyltar kan de hjälpa dig med allt från konsultation och layout till produktion, montage och belysning. Med en välbelyst och professionellt utformad byggskylt kan du göra ditt budskap synligt och locka till dig uppmärksamhet under alla förhållanden.

En fasadmålning som märks i Stockholm

23 Aug 2023

Få saker ger nytt liv till ett hus som en fasadmålning. En riktigt ordentlig och välgjord fasadmålning i Stockholm kan göra att huset i fråga ser nytt ut.

Utseende är förvisso inte allt. Inte ens när det kommer till hus. Bakom den mest slitna av fasader kan ett drömhus gömma sig. Trots detta skadar det sällan att se till att husets fasad är snygg och hel. Fasaden är trots allt det absolut första man ser av ett hus och det som ger besökare deras första intryck.

När du gör en fasadmålning i Stockholm märks det. Husets yttre förbättras ordentligt. Om fasaden varit ordentligt sliten kan en fasadmålning göra att huset på alla sätt återfår sin forna glans. En fasadmålning kan även öka husets värde. På så vis blir en fasadmålning en klok investering för husets ägare.

Hur kan en fasadmålning göra att huset ökar i värde?

Det kan låta märkligt att lite ny färg kan förändra priset på ett helt hus. När man tänker närmare på det är det dock ganska självklart. Först och främst finns den ekonomiska aspekten. En fasadmålning kostar en del, och är detta gjort kan en potentiell köpare av huset ofta tänka sig att betala lite extra för bostaden.

Därefter kommer den praktiska aspekten. En nymålad fasad är i princip underhållsfri, vilket skonar den nya ägaren från tröttsamma renoveringar. En fasadmålning i Stockholm ser därmed till att den nya ägaren kan fokusera på annat än fasaden under många år framöver.

En klassisk bänkskiva i marmor

12 Aug 2023

Inget ger känslan av en fransk bistro som en bänkskiva i marmor. Kanske är det just denna karaktär som alla som väljer en marmorbänkskiva strävar efter.

Köket är ett rum där många lägger ner tid och pengar på renovering. Matlagning har under de senaste decennierna blivit en oerhört social aktivitet, vilket har gjort köket till en naturlig samlingsplats. Många väljer också att öppna upp sina kök och integrera dem i vardagsrummet.

Det var annorlunda förr när endast hembiträdet hade sin plats i köket. Då var köken så små att de knappt hade utrymme för sittplatser. En del av den gamla köksstilen som har återkommit som en trend är valet av en bänkskiva i marmor. Det ger köket en klassisk känsla och påminner om hur köken såg ut förr i tiden.

Viktigt att vårda din bänkskiva i marmor

En bänkskiva i marmor kräver viss underhåll. Trots att detta material är känt för att pryda bord och bänkskivor i bistroer är det inte så hållbart som man kan tro. Marmor är nämligen en mycket porös sten som lätt absorberar vätska. Det är därför enkelt att fläckar bildas på en marmorbänkskiva.

Genom att behandla marmorn kan man göra den något mer tålig. För att hålla en marmorbänkskiva i riktigt gott skick finns det dock inga genvägar. Det enda som verkligen fungerar är att vara snabb med en trasa om man skulle råka spilla något på skivan.

Roligt att genomföra en badrumsrenovering i Täby

8 Aug 2023

Det kan vara riktigt inspirerande och utvecklande att sätta igång med en stor och ny badrumsrenovering i Täby. Inget badrum blir någonsin det andra likt.

Glad i hågen sätter du igång med en renovering av ditt badrum. Nu ska här fixas och donas. Det ska bli fint som aldrig förr. Ut med det gamla och in med helt nytt. Framför dig ser du säkert bilden av hur du kommer att njuta i ditt nya badkar eller gå in i en upplevelsedusch.

Men det är inte alltid bilden du har för din inre syn stämmer överens med hur det kommer bli. Gör du saker och ting i rätt ordning och på rätt sätt kan du säkert lyckas. Gör du däremot fel kan det bli en dyr och kostsam historia som ger dig mardrömmar istället för glädje och njutning.

Badrumsrenovering av professionella firmor i Täby

Platina AB är ett av alla olika professionella företag i Täby som sysslar med renovering i allmänhet och badrumsrenovering i synnerhet. När du vänder dig till ett sådant företag vet du med säkerhet att de har på fötterna vad gäller regler och lagar. Det kan vara lugnt och tryggt.

De här företagen gör ingen renovering som senare visar sig vara felaktig och således inte ger något gehör hos försäkringsbolaget vid en eventuell framtida skada. Tänk till exempel på att du kan råka ut för en vattenskada på grund av att rör som är korrugerade sedan länge helt enkelt läcker vatten.

BIM – Building Information Modelling

4 Aug 2023

Med hjälp av BIM kan du få bättre koll på din byggnation före, under och efter byggnationen. Därför är det något som numera används allt mer frekvent.

En gång i tiden brukade man göra fysiska modeller av större byggnader för att det skulle vara lättare att visualisera och föreställa sig det färdiga resultatet. Och även om det fortfarande kan hända då och då, så har man numera allt mer gått över till digitala lösningar.

BIM är en digital modell av en byggnad som ger mer än vad en fysisk modell brukade göra. Precis som det ofta är när digitala system jämförs med fysiska, så kan en modell i BIM inte enbart visa modellen som en färdig byggnad. Det går även att se byggnadens konstruktion in i minsta detalj.

Med BIM som hjälpmedel

Under konstruktionen av större byggnader är det en mycket stor mängd ritningar, rutiner, regler och information som ska fördelas och kontrolleras. Därför är det också lätt hänt att något kan gå fel, eller att vissa delar tar längre tid än vad man hade tänkt sig om inte samarbetet fungerar som det ska.

Idag är det därför många som bestämmer sig för att anlita en konsultfirma inom BIM, som kan vara med ifrån projektets start och tills allt är helt färdigt. På det sättet går det att skapa en större stabilitet och trygghet för alla som har någon del i skapandet av byggnationen. Men även för de som har en kontrollfunktion eller en funktion som handlar om säkerhet.

Hitta rätt stenskiva till köket i Göteborg

3 Aug 2023

Det är så otroligt vackert med en stenskiva i köket eller badrummet. Hitta rätt skiva till ert hem i Göteborg. Gäller det villan, lägenheten eller sommarstugan?

Köket är verkligen hjärtat i huset. Det är där många viktiga samtal startar, och det är där man spenderar tid som familj varje dag. Det är en plats som ska inspirera till livsglädje och nyfikenhet. Men för att det verkligen ska kännas som hemma så behöver man också dekorera på rätt sätt. Kika på stenskivor i Göteborg för att se om det inte är dags att uppgradera köket lite.

Vackra kök gör att man mår bra. En stenskiva kan verkligen göra så stor skillnad. Det är dessutom en otroligt praktisk inredningsdetalj. Det är lätt att rengöra och att forma så att det passar just ert kök. Och köket känns genast mycket lyxigare med en unik bänkskiva i sten. Det ger verkligen tyngd till köket.

En stenskiva är alltid elegant och unik

En av de bästa fördelarna med att ha en bänkskiva i sten är att den med säkerhet är unik. Natursten är bra på det sättet. Varje liten centimeter är unik, och det kommer aldrig att bli exakt samma som i något annat kök. De är väldigt eleganta och det känns otroligt lyxigt att laga mat på en stenbänk.

Stenbänkar tål mycket och är lätt att hålla rent på. Det är såklart bra att torka av dem med rengöringsmedel som är anpassade för natursten, så att de håller ännu längre.

Platsbyggd garderob i Stockholm - Optimal förvaring på trånga ytor

2 Aug 2023

En platsbyggd garderob är en utmärkt lösning för att maximera utrymmet i Stockholms trånga bostäder. Och trots vad man kan tro är det en enkel lösning som inte kräver några speciella snickerikunskaper eller dyra snickare.

Fördelarna med en platsbyggd garderob i Stockholm

Många av Stockholms äldre hus har vinklar och vrår som gör det svårt att hitta standardgarderober som passar perfekt. Men med en platsbyggd garderob kan man utnyttja alla ytor optimalt. Detta är särskilt viktigt i mindre bostäder där utrymmet är begränsat.

Det bästa med en platsbyggd garderob är att den kan skräddarsys precis efter dina behov och önskemål. Detta innebär att du kan välja precis vilket material, vilken inredning och vilka dörrar som passar ditt hem och din personliga stil. Och det bästa av allt är att det inte behöver kosta mer än en vanlig garderob från en butik.

Platsbyggd garderob för att hantera utmanande utrymmen

En annan fördel med en platsbyggd garderob är att den är perfekt för att hantera utrymmen med sneda tak och andra utmaningar. Genom att anpassa garderoben efter takets vinkel och utrymmets form kan man utnyttja även dessa utrymmen för förvaring.

En annan fördel med en platsbyggd garderob är att den är enkel att montera och kan anpassas efter dina behov. Och om du behöver mer förvaringsutrymme kan du enkelt bygga ut den befintliga garderoben.

En platsbyggd garderob är den optimala lösningen för att utnyttja utrymmet på trånga ytor i Stockholms bostäder. Det är en enkel lösning som kan anpassas efter dina behov och önskemål. Och det bästa av allt är att det inte behöver kosta mer än en vanlig garderob från en butik. Så om du behöver mer förvaringsutrymme i ditt hem, överväg att investera i ett företag som platsbygger garderober i Stockholm.

Bygg billigt och hållbart i Stockholm med stålhallar

29 Jul 2023

Att bygga med stålhallar i Stockholm är väldigt kostnadseffektivt. Samtidigt får man en flexibel byggnad som enkelt går att bygga ut om behoven skulle ändras.

Stål är ett starkt material som klarar stora påfrestningar. Därför passar det särskilt bra till lite större anläggningar som idrottshallar, industribyggnader och maskinhallar för lantbruk. Att använda sig av stålhallar när man bygger är kostnadseffektivt. Detta eftersom de är lätta att montera och inte heller kräver några stora och kostsamma specialtransporter.

I stället monteras stålhallen ihop på plats. Att den består av flera mindre delar som skruvas samman till ett slags stålskelett innebär att man enkelt kan bygga ut eller montera ner byggnaden när behoven ändras. Stål går dessutom att smälta ner och återanvända hur många gånger som helst utan att det påverkas negativt.

Skriv ett tydligt avtal med leverantören av stålhallen

Vill man bygga med stålhallar i Stockholm ska man vända sig till ett företag som är certifierat och som är experter på stålhallar. Då kan man få skräddarsydda lösningar som passar perfekt till det byggprojekt man har. Ett seriöst företag hjälper också till med montering och ser till att stålhallen är på plats inom utlovad tid.

Men det är viktigt att man skriver ett ordentligt avtal med den man har beställt stålhallarna av. I avtalet ska det tydligt framgå hur mycket det kommer att kosta samt när stålhallarna ska vara på plats. Det bör också stå vad som händer vid eventuella förseningar och vem som då ska betala eventuella merkostnader.

En murare i Göteborg erbjuder många olika tjänster

25 Jul 2023

Är det dags att mura en öppen spis eller fixa någonting annat i ditt hem? Då är det en god idé att anlita en murare i Göteborg. De utför arbeten i bland annat trä, tegel, sten, betong och puts.

Det finns många tillfällen då det är läge att kontakta en proffessionell murare. Du kanske ska genomföra en renovering eller nybyggnation och behöver lite hjälp. Det finns mycket som du själv kan göra men vissa arbeten bör utföras av någon med rätt kunskap för att säkerställa att resultatet blir bra. En erfaren lokal murare i Göteborg har ett öga för detaljer och skapar hållbara ytor efter dina önskemål. Dagens murare har stor kunskap och erfarenhet inom många olika områden. De hjälper dig gärna med att fixa och snygga till ditt hem både invändigt och utvändigt.

En rad olika tjänster utförs med stor precision av en murare

Duktiga och erfarna murare kan utföra mer än vad du kanske tror. En murares tjänster är bland annat renovering, nybyggnation, fönsterbyten, våtutrymmen och mycket mer. Du kanske vill ha en vackert murad öppen spis i ditt vardagsrum eller ett extra rum till dina gäster. Det finns mycket som kan behövas fixas i ett hem, som till exempel dragiga fönster eller en trasig fasad. Då kan du kontakta en murare så får du professionell hjälp från erfarna yrkesmän som utför arbetet med rutinerad hand. Alla arbeten utförs med stor noggrannhet. Material och metoder skiftar beroende på vad som ska utföras.

Sänk dina energikostnader genom villaisolering i Borlänge

22 Jul 2023

Att minska energikostnaderna för uppvärmning av din villa i Borlänge är möjligt genom olika åtgärder. En viktig faktor är att se till att huset är välisolerat.

Fördelar med energibesparing

Det finns många sätt att spara energi på. Tidigare har de flesta inte haft tillräckligt incitament att vidta åtgärder på grund av de låga energipriserna. Investeringar och besvär för att genomföra energibesparande åtgärder har inte uppvägts av de ekonomiska fördelarna. Men på senare tid har detta börjat ändra sig. Fler och fler personer tar nu itu med energieffektivitet och ser över sina hem.

Uppvärmning av villan i Borlänge

För de flesta hushåll utgör uppvärmning av bostaden den största delen av energikostnaderna. Lyckligtvis finns det många sätt att minska kostnaderna på detta område, både genom att skaffa billigare energiförsörjning och genom att minska energibehovet.

Fördelar med villaisolering

För att dra nytta av billigare energi kan du som äger en villa i Borlänge överväga att installera en värmepump och/eller solpaneler på taket. Men för att verkligen minska kostnaderna måste du också spara energi genom att sänka temperaturen några grader.

En effektiv lösning för att undvika för kyla i bostaden är att kontakta ett företag som erbjuder isoleringstjänster i Borlänge. Beroende på ditt huskonstruktion och nuvarande isoleringsstatus kan de föreslå förbättringar av isoleringen. Du kommer att vara tacksam för detta när vintern närmar sig.

Betydelsen av kvalitetsisolering

En välinstallerad isolering i Borlänge kan ge många fördelar. För det första minskar den värmeförlusten genom väggar, tak och golv, vilket gör att mindre energi behövs för att hålla en behaglig inomhustemperatur. För det andra minskar isolering ljudöverföring, vilket bidrar till en mer tyst och avkopplande miljö inomhus. Slutligen kan en ordentlig isolering även förhindra fuktproblem och mögelbildning.

Slipa din altan på ett miljövänligt sätt

11 Jul 2023

Altaner är idag oftast av impregnerat eller behandlat trä. Därför behövs det lite extra eftertanke och planering när du ska ge dig på att slipa din altan.

Med dagens miljötänkande gäller det att försöka minimera utsläpp i naturen av kemikalier och annat som är skadligt. Det är många bäckar små som gör en stor å. Och för de företag som arbetar med altanslipning ingår det i vardagen att tänka igenom vilka medel som används och hur man ska ta tillvara på allt som slipas bort, så att det inte kommer ut bland växter och grundvatten.

Skulle du själv slipa din altan så är det därför klokt att efterlikna samma arbetssätt som proffsen har. Det gör du genom att täcka ytor under och runt altanen under slipningen. Och därefter åka till återvinningsstationen för att lämna allt spill på rätt plats, även gällande de medel som du använder för att behandla altanen.

Konsten att slipa en altan

Om du tar hjälp med din altanslipning så är det ändå en del saker du ska tänka på. Som om du har delar av altanen som behöver bytas ut eller lagas på annat sätt och vilken behandling du önskar dig efter slipningen.

Idag finns det många olika behandlingar som kan förvandla din altan och ge den ett helt annat utseende. Kanske har du också hittat på sätt att behandla din altan som egentligen inte är så vanliga, men som kan fungera mycket bra. Var bara noga med att kontrollera så att de är miljövänliga innan du går igång.

← Äldre inlägg

Välkommen

Välkommen till Kakel Stockholm -  I denna blogg diskuteras kakel och relaterade ämnen som bygg, renovering med mera.