Att renovera badrum i Nyköping är inte för alla

Ett badrum ska vara mer än ett simpelt våtutrymme. Det ska vara fräscht och dessutom gärna lova lite lyx. Att renovera badrum i Nyköping är ett stort projekt som ska lämnas till proffsen.

Vi tillbringar en hel del kvalitetstid i våra badrum. Många verkar vara där orimligt lång tid. Det beror på att det är ett av vardagens bästa tillfällen och ställen att stjäla till sig lite ensamtid och att pusta ut. Givetvis fungerar det bäst då badrummet inte luktar mögel och andas 70-tal.

Badrummet är också ett av de projekt som är värt att lägga lite extra tid och pengar på, tillsammans med köket. Det är inget som kan ordnas på en eftermiddag av farbror Ove, hur pigg han än verkar på saken. Försåvitt han inte är rörmokare och snickare förstås. Ditt badrum måste fungera.

Det är viktigt med våtrumsintyg när du ska renovera badrum

Ditt försäkringsbolag har vissa fördomar och ibland är det inte riktigt fördomar utan ren sanning. Försäkringsbolag vill att yrkespersoner gör jobbet när du ska renovera badrum. Endast med rätt material och teknik får du ett våtrumsintyg utfärdat. Har du ett sådant i handen ler ditt försäkringsbolag sitt soligaste leende.

Ett nytt badrum är härligt. Kakel och klinker eller våtrumsmatta? Nytt badrumsporslin. Golvvärme om du vill. Du sätter ribban och firman du väljer ska leverera. Badrummet ska hålla i åratal och bli din bästa vrå. När det är klart låser du dörren och tappar upp ett varmt och lyxigt bad. Aaaah. Läs mer om badrumsrenovering på denna sida: renoverabadrumnyköping.se/

14 Sep 2021

Välkommen

Välkommen till Kakel Stockholm -  I denna blogg diskuteras kakel och relaterade ämnen som bygg, renovering med mera.