Betonghåltagning användbar i Stockholm

Det blir mer och mer modernt att önska en öppen planlösning i husen. För att göra detta möjligt kan man ta hjälp med betonghåltagning av företag i Stockholm.

Huset de köpt för fem år sedan var en gammal byggnad från sextiotalet. Rummen var ganska små och istället för ett stort kök med matplats fanns ett kök och en matsal. Fia hade länge gått och klurat på om det skulle vara möjligt att öppna upp mellan flera rum på nedervåningen. Men hur var väggarna bärande?

Efter att ha haft en diskussion på jobbet om just detta hade hon fått svaret. En kollega hade rivit ner en vägg hemma och tagit hjälp av ett företag som gjorde vad som kallades betonghåltagning. Då gjorde det inget om väggar var bärande för de visste hur man ordnade det genom att stärka upp väggen.

Betonghåltagning på agendan

Fia hade berättat för maken vad hon lärt och de bestämde sig för att ta kontakt med ett företag som gjorde betonghåltagning i Stockholm. Det gjorde de redan nästa dag och fick en tid bokad när en hantverkare skulle komma över och se om deras önskemål kunde uppfyllas av företagets tjänster.

De fick besked om att de kunde riva väggen mellan köket och matsalen. Dessutom fanns det möjlighet att göra likadant med väggen ut till vardagsrummet. Då skulle de kunna konversera med eventuella gäster medan de stod och lagade mat. Paret gillade idén och beslutade att ta steget att äntligen öppna upp på nedervåningen.

25 Feb 2023

Välkommen

Välkommen till Kakel Stockholm -  I denna blogg diskuteras kakel och relaterade ämnen som bygg, renovering med mera.