Byggställning för dina behov

Att vara lång har ibland sina fördelar, men det är inte alltid det räcker till. Som när du ska fixa fasaden. Då behöver du en säker byggställning att vara på.

Arbete från en högre höjd kräver ett säkerhetstänk. Det säger sig själv att skadorna kan vara stora om man ramlar från en hög höjd. Har man inget stabilt att stå på, så är risken att falla större. Visst kan man använda sig av en stege om man ska fixa något snabbt, men om man ska göra något större, då behövs det något bättre.

Ska du till exempel renovera fasaden, då är det värt att investera i en byggställning. Den låter dig stå tryggt på den höjd du behöver medan du arbetar. Du rör dig bättre och kan ta med dig de saker som du behöver. Det innebär också att risken för ett fall är mindre än om du står på en stege.

Hyr eller köp en byggställning

Som privatperson kanske man inte har en egen byggställning, men om man ska använda den ofta, då är det värt att köpa en. Ska man bara använda en lite då och då kan det vara bättre att hyra en. Det finns företag som erbjuder båda alternativen.

Det finns byggställningar i olika storlekar, beroende på vad de ska användas till. Tänk på att alltid välja en av hög kvalitet så den håller för ändamålet. Hur man monterar den är också något ni måste kunna, allt för att undvika onödiga olyckor.

20 Aug 2022

Välkommen

Välkommen till Kakel Stockholm -  I denna blogg diskuteras kakel och relaterade ämnen som bygg, renovering med mera.