Det nya huset

Ingenting är så viktigt som det egna hemmet. Det är vår borg, vår tillflykt, vår plats för vila och gemenskap. Det är värt mer än vi tror. Att dessutom börja från grunden är en upplevelse.

Det är inte alla som ens en enda gång under livet får uppleva känslan. Det är inte heller alla som är intresserade. Men de som är det har en otrolig resa framför sig. För dig som vill finns mycket att upptäcka och att utforska. Från början till slut. Vi talar om att bygga hus.

Alla behöver ett hem. Alla vill ha en trygg och varm plats där man inte är observerad och bedömd. Där du förvarar dina ägodelar och där du sover de flesta nätter. Där du lagar mat och där du umgås. Där du kan ge blanka sjutton i att umgås också, för den delen.

En process och en resa

Om du inte är en ovanligt ovanlig person bygger du inte ditt hus själv och med dina egna händer. Du står troligtvis inte heller för ritningarna eller detaljplaneringen. Däremot kommer du att vara inblandad i varenda liten detalj och ha inflytande över allt. Materialval, läge och disponering av ytor. Men - du behöver en partner.

Ingen vill bygga hus utan professionell hjälp. Ett husbygge innebär ett antal olika moment, praktiska och administrativa. Att göra saker i rätt ordning och att tänka rätt gör att chanserna att få det exakt som man vill ökar betydligt. Att välja rätt partner är första steget till drömhuset. Läs mer om husbygge på denna hemsida: byggahusstockholm.org

17 Mar 2021

Välkommen

Välkommen till Kakel Stockholm -  I denna blogg diskuteras kakel och relaterade ämnen som bygg, renovering med mera.