Ditt anpassade inpassade passande badrum

Är du hjärtligt trött på att höra andra berätta om sina ljuvliga badrumslösningar? Har du lyssnat till fler historier om jacuzzis än du någonsin velat höra? Hämnas, och gör din egen renovering.

Ärligt talat. Hur många besserwissers har vi lyssnat på? Hur de sprängt i bergrum för att få plats med sina tre badkar och fyra tvättställ, fast alla verkar ändå bara vilja ha en toalettstol. Hur maken absolut skulle skaffa golv av lavastenar från Hawaii med inbyggd golvvärme, så att säga. Och hur frun inte kunde fortsätta leva utan regnvattendusch från la bella Italia. De flesta av oss är hyfsat uppfostrade och kanske inte benägna att klippa skildringen med att säga “hört förr”. Det finns ju en vänskap att bevara, eller ännu värre, släktskap. Till slut kommer det att brista även för dig om du inte tar till storsläggan och då vet man inte vad som händer.

Badrumsrenovering för din egen skull

Vad finns att göra? Den enda hållbara lösningen måste bli att yla med vargarna. Det är dags för dig att också skaffa ett eget badrumsprojekt. Bygg din egen mytologi och prata om den i minst tio år framåt och bli medelpunkten på alla partyn. Vad ska du då fundera över när det är dags för “Det Stora Projektet”? Vi tar det från början så det blir rätt. Badrum renoveras icke av amatörer, oavsett hur glada och engagerade dessa kan visa sig. Försäkringsbolag är mycket ohumoristiska och ogillar glada amatörer. De orsakar fuktskador och då vill ditt försäkringsbolag inte betala full ersättning. Alltså behöver du en seriös firma som dessutom kan skriva våtrumsintyg. Förutom det faktum att du vill ha något att prata om i sociala sammanhang i tio år framöver, så behöver du tänka på vad du önskar dig för slags badrum. Mörkorange våtrumstapet, mörkbrunt trä samt djärvt mörkgrönt porslin kanske? Om du föredrar mer neutralt så satsar du säkert hellre på ett genomgående vitt badrum eller så väljer du att bryta av med svart.

Skaffa en pålitlig partner

Få projekt går att genomföra helt på egen hand, och vem vill jobba ensam för den delen? Din vision skapar du själv. Sedan tar du och kontaktar någon som är proffs och vet hur man gör. Tillsammans smider ni planer och lyssnar på varandra. Du vill ha saker på ditt sätt och firman talar om huruvida det är rimligt och möjligt. Snart har du också ett fantastiskt badrum att prata om. Mer info om badrumsrenoveringar hittar du på denna hemsida: badrumsrenoveringvästerås.nu

3 Sep 2020

Välkommen

Välkommen till Kakel Stockholm -  I denna blogg diskuteras kakel och relaterade ämnen som bygg, renovering med mera.