Ditt badrum kräver experthjälp

När du renoverar ditt badrum gör du ett smart val. Ett fräscht och modernt badrum mår alla bra av och det höjer värdet på din bostad rejält. Du behöver experthjälp till projektet. Läs varför här!

Det är allmänt känt att de två viktigaste rummen i hemmet är köket och badrummet. I köket är vi sociala, lagar mat och umgås med familj och vänner. I badrummet kan vi tillåta oss vara raka motsatsen. Vi får vara lata och osociala och allmänt slöa och flärdfulla. Därför älskar vi våra badrum! Det är väl värt att lägga ner en del omsorg på detta härliga rum. Ett badrum som innehåller allt det vi behöver och vill ha är ett bra badrum. Alla har vi nog bilden av det där perfekta badrummet vi önskar oss, med rätt färgsättning, material och utrustning. När den dagen kommer då badrummet inte längre är varken snyggt eller funktionellt är det dags för förändring.

Hur vill du ha ditt badrum?

Alla är vi olika och alla tycker vi om olika saker. Naturligtvis vore det betydligt lättare att välja stilen på badrummet om alla hade lika bra smak som en själv! Dock brukar de flesta som delar sitt liv med någon eller några kunna enas och kompromissa och få ett badrum som alla är nöjda med. De flesta av oss vill iallafall ha ett badrum där porslinet är oslitet och fräscht och ytskikten inte är nötta och fläckiga. Sen är somliga av oss nöjda med dusch medan andra vill ha badkar eller jacuzzi. Andra vill ha både och. Dock är det badrummets storlek som oftast sätter gränser. Många gånger går det ändå att finna det man vill fast kanske i en något mindre storslagen skala. Och ytskikt i rätt färger och material ska alla kunna skaffa sig.

Vad är ett våtrumsintyg?

Ett våtrumsintyg är det magiska dokumentet som får ditt försäkringsbolag att le och öppna plånboken ifall något skulle gå snett i framtiden. Det är med andra ord ett kvalitetsintyg som säger att de som renoverat ditt badrum har gjort det på ett korrekt sätt och att vattenskador inte ska uppkomma. Ett badrum är inte vilket rum som helt utan platsen där man ständigt måste tänka på fukt medan man bygger. En erfaren firma med rätt kompetens är det bästa när du ska renovera badrum. Endast med rätt kompetens kan du känna dig trygg med de delar av arbetet du aldrig ser.

28 May 2020

Välkommen

Välkommen till Kakel Stockholm -  I denna blogg diskuteras kakel och relaterade ämnen som bygg, renovering med mera.