Du kan finna en hel del målare i Stockholm

Det är inte svårt att få tag i målare som är verksamma i Stockholm, men det kan vara knivigt att hitta någon som har tid att måla just när du vill ha hjälp.

En dag händer det. Du står inte ut. Det måste till något nytt i livet. Ska du flytta eller kanske bara måla om? Frågorna hopar sig och du vill ha en förändring på studs. Inga långa väntetider. Inte ge tveksamheten en chans att få dig att backa på dina beslut. Du vill ha huset målat nu!

Om den målare du tar kontakt med har fullbokat kanske du måste ge dig till tåls och invänta ett datum då hen kan börja med ditt hus. Det är vanligt att man bokar in en målare lång tid innan. Men det kan också hända att det har kommit in ett återbud och då kan du få den tiden.

Målare fixar fasader i Stockholm

Det är en målare i Stockholm du ska ha tag i om du har en byggnad som behöver få en ny fasad. Tänk då på att det är lämpligt att måla en fasad på sommaren så du bokar in en tid då. Vinterhalvåret är det inte ett passande jobb att göra. Vare sig färgen eller målaren mår speciellt bra av det.

När det gäller att måla en fasad ska det först tvättas rent och därefter skrapas bort flagnande färg om det är målat på huset innan. En grundstrykning görs sedan innan den egentliga kulören får komma på. Det är för att det ska fästa ordentligt och att den nyans du valt ska komma till sin rätt.

13 Nov 2022

Välkommen

Välkommen till Kakel Stockholm -  I denna blogg diskuteras kakel och relaterade ämnen som bygg, renovering med mera.