Effektiv mögelsanering i Stockholm

Vid minsta misstanke om mögel i din bostad bör du kontakta proffs på mögelsanering i Stockholm. De hjälper dig att undersöka om det finns mögel någonstans.

Du kanske känner till att mögel kan vara hälsofarligt? Det kan ge upphov till huvudvärk, allergi, trötthet, yrsel samt andra problem. Nu kanske du känner en oro och börjar må lite illa om du har en mögelost liggandes i kylskåpet. Men du kan vara helt lugn, det här gäller en annan typ av mögel. Du kan äta din mögelost utan risk för hälsoproblem.

Var någonstans finns då det här farliga möglet? Det kan finnas på många olika ställen i ditt hus, till exempel runt fönster och nere i källaren. Ett hus som inte underhålls ordentligt kan få fuktskador som i sin tur kan leda till problem med mögel.

Vänta inte för länge med mögelsanering

Om du har upptäckt mögel i din bostad eller om du har en misstanke om att det kan finnas måste du ta itu med problemet på en gång. Ta kontakt med en firma som är specialister på mögelsanering i Stockholm. Det hjälper inte med att försöka borsta eller slipa bort möglet. Risken är att mögeldammet sprids vidare vilket innebär risk för nya angrepp.

En mögelsaneringfirma använder en sprutvagn med lång slang vid sanering. Det innebär att saneraren kan stå utanför bostaden och arbeta i det mögeldrabbade området. För att kontrollera att hela det mögelangripna området är ordentlig behandlat genomförs en undersökning med en UV-lampa. Lampan visar om det finns någonting kvar av mögelsporer.

Du kan läsa mer om mögelsanering på denna sida: mögelsaneringstockholm.nu

6 May 2023

Välkommen

Välkommen till Kakel Stockholm -  I denna blogg diskuteras kakel och relaterade ämnen som bygg, renovering med mera.