En fasadmålning som märks i Stockholm

Få saker ger nytt liv till ett hus som en fasadmålning. En riktigt ordentlig och välgjord fasadmålning i Stockholm kan göra att huset i fråga ser nytt ut.

Utseende är förvisso inte allt. Inte ens när det kommer till hus. Bakom den mest slitna av fasader kan ett drömhus gömma sig. Trots detta skadar det sällan att se till att husets fasad är snygg och hel. Fasaden är trots allt det absolut första man ser av ett hus och det som ger besökare deras första intryck.

När du gör en fasadmålning i Stockholm märks det. Husets yttre förbättras ordentligt. Om fasaden varit ordentligt sliten kan en fasadmålning göra att huset på alla sätt återfår sin forna glans. En fasadmålning kan även öka husets värde. På så vis blir en fasadmålning en klok investering för husets ägare.

Hur kan en fasadmålning göra att huset ökar i värde?

Det kan låta märkligt att lite ny färg kan förändra priset på ett helt hus. När man tänker närmare på det är det dock ganska självklart. Först och främst finns den ekonomiska aspekten. En fasadmålning kostar en del, och är detta gjort kan en potentiell köpare av huset ofta tänka sig att betala lite extra för bostaden.

Därefter kommer den praktiska aspekten. En nymålad fasad är i princip underhållsfri, vilket skonar den nya ägaren från tröttsamma renoveringar. En fasadmålning i Stockholm ser därmed till att den nya ägaren kan fokusera på annat än fasaden under många år framöver.

23 Aug 2023

Välkommen

Välkommen till Kakel Stockholm -  I denna blogg diskuteras kakel och relaterade ämnen som bygg, renovering med mera.