En välkomnande entré får du med trägrindar

Trägrindar finns i många olika utföranden och de kan användas för att rama in din tomt eller trädgård. En trägrind passar extra bra i naturnära miljöer.

Är du ute efter en grind med charm som skapar en välkomnande entré? Då kan du välja någon trägrind som finns i en rad olika varianter i form och stil. Du kan också göra din trägrind mer personlig genom att måla den i önskad kulör. Men grinden kan också vara väldigt vacker omålad.

Eftersom det finns många olika modeller på trägrindar kan du välja just den variant som passar bäst hos dig. Det finns något för alla, såväl gammaldags som moderna hem. Det första man brukar se när man går in på en tomt är grinden. Om du har en charmig trägrind känner dina besökare sig extra välkomna hem till dig.

Trägrindar kan användas på många olika sätt

Stabila trägrindar passar till de flesta tomter och smälter in bra i många miljöer. Du behöver inte matcha en trägrind med ett trästaket. En grind i trä passar också väldigt bra med en stenmur eller en grönskande häck. Om du väljer en trägrind får du en stark, hållbar och miljövänlig grind.

Du kan använda grinden för att rama in din tomt eller för att hindra barn och hundar från att springa ut på vägen. Tänk på att trä är ett levande material som du behöver ta väl hand om. När du får din trägrind är det bra om du målar den eller ytbehandlar den med träolja så fort som möjligt.

13 Apr 2023

Välkommen

Välkommen till Kakel Stockholm -  I denna blogg diskuteras kakel och relaterade ämnen som bygg, renovering med mera.