Enkelt att sälja lastpall för den som vill

Har ert företag lastpallar som ni inte längre har någon användning för? Man kan sälja sina gamla lastpallar till en uppköpare och på så vis tjäna en slant.

Den som har lastpallar över och som inte längre används kan sälja dessa till en uppköpare och på så vis tjäna en slant. Man behöver inte ens ordna med transport eftersom uppköparen själv kommer och hämtar upp dem. De pallar man vill sälja måste vara av standardmått. Det går alltså inte att sälja specialpallar.

Men det går att sälja EU-pallar, B-pallar, kvartspallar, mellanlägg och till och med pallkragar. Även om lastpallarna är trasiga eller defekta går det att sälja dem. Detta eftersom de kommer att kontrolleras och renoveras innan de säljs vidare till någon annan. Att sälja lastpallar är inte bara bra för plånboken, det är också bra för miljön.

Så går det till att sälja lastpall

Har man en hög med lastpallar som man vill sälja kan man enkelt boka upphämtning av dessa via telefon, mejl eller genom att fylla i ett formulär på uppköparens hemsida. Det är bra om man talar om hur många lastpallar det handlar om eftersom det då blir mycket enklare för uppköparen att planera transporten.

Lastpallarna sorteras, besiktigas och värderas sedan hos uppköparen. Detta för att se vilka lastpallar som är defekta och måste repareras. Besiktningsprotokollet får man sedan ta del av så att man ser att allt har gått rätt till. Därefter får man en summa utbetald till företagets konto.

17 Sep 2022

Välkommen

Välkommen till Kakel Stockholm -  I denna blogg diskuteras kakel och relaterade ämnen som bygg, renovering med mera.