Få hjälp med budget, arbetsschema och materialkontroll

Arbetar du som hantverkare? Tycker du det är en massa pappersarbete som känns onödigt? Tycker du det är roligt att få arbeta som hantverkare men att alla blanketter, deklarationer och pappersifyllande dödar all glädje som man kan känna med jobbet? Då finns det faktiskt hjälp att få. Som tur är vi alla olika.

Det som den ena tycker är urtrist, tycker någon annan är jätteroligt. Det är på det sättet som ett företag kan blomstra och växa. Det som den ena kan tycka är svårt, tycker den andra är lätt. Då kan man komplettera varandra.

Ta in konsulter som är nödvändiga för arbetets utförande

Dessutom kanske det kan kännas så där oöverstigligt de första gångerna som man ska genomföra stora byggprojekt. Då kan man ta in konsulter som bara finns där när du behöver det som mest. Det finns alltid någon mer än du som tycker exakt som du gör och som behöver den hjälpen lika mycket som du.

Då är det bra att veta att man inte behöver anställa den personalen. Det är bara att ta in den kunskapen när man vill och sedan kan man släppa det. Man handlar bara in kunskapen som vilken annan vara som helst. På det sättet kan man bokföra den tjänsten som en utgift, nödvändig för att kunna utföra själva arbetet, och man slipper betala för arbetsgivaravgift, löner och pensioner.

Få det projektstöd som du behöver

Det man kan behöva hjälp med kan vara allt från att få ett projektstöd. Då ör konsulten med från början och hjälper dig genom hela byggprojektet och ger dig värdefulla tips som rör hela bygget. Då får du hjälp med all slags administration, som bygglov, till dokumentation om olika funktioner och slutbevis.

Ha en kontrollplan till hands

Du kan få en kontrollplan. Med en sådan är det lättare att veta att allahöga krav hjar uppfyllts om man får en plan där man bockar av allt som åtgärdas. Då försäkrar man sig om att inget glöms. Man kan även få stöd på själva byggplatsen. Då ser konsulten till att kontrollplanen följs och man genomför kontroller.

Få dokumentation på allt

Om man vill kan konsulten även göra all nödvändig dokumentation. För kunden är det viktigt att få alla dokumentation och ska man utfärda garantier, är dokumentationen absolut nödvändig. Då kan konsulten hjälpa till med just det.

Arbetar du i Stockholm finns 20-tal sådana

Om det är så att det är i Stockholm som du arbetar kan du välja mellan ett 20-tal kontrollansvariga och som erbjuder sina tjänster. Varför inte ta hjälp av väl utbildade ingenjörer som har den erfarenhet, kunskap och utbildning som krävs för att kunna hjälpa dig med allt det som behövs? Läs mer om kontrollansvariga i Stockholm på: http://www.kontrollansvarigstockholm.nu.

8 Jun 2018

Välkommen

Välkommen till Kakel Stockholm -  I denna blogg diskuteras kakel och relaterade ämnen som bygg, renovering med mera.