Fördelar med entresol

Företag som arbetar med att sälja och montera entresol har många historier från tidigare nöjda kunder, och en hel lista över vad en entresol kan nyttjas till.

När man hör ordet entresol så kanske man inte har en aning om vad det kan betyda. En direkt översättning från södra Europa kan ge en betydelse som lyder: in träder solen. Och kanske kan man säga att det stämmer. För en entresol är ett våningsplan som inte ansluter till väggarna på alla sidor, och som dessutom endast får ha en viss procent av nedanstående golvyta.

Tanken är helt enkelt att en entresol ska vara ett våningsplan som är ett mellanting mellan balkong och just ett våningsplan. Det är en lösning som är enklare, billigare och lättare att genomföra bygglovsmässigt än ett helt våningsplan. Och det är även en lösning som många väljer på grund av öppenheten till våningen nedanför.

Entresol efter egna behov

Om man har högt i tak och ett behov av ytterligare golvyta, så kan man ta kontakt med ett företag som har specialister på entresol. På det viset kan man få veta vilka möjligheter man har att bygga sin egen entresol. Och även vad man kan nyttja den till för att få ut satsningens fulla värde.

Kanske vill man få en närhet mellan våningarna för att erbjuda kunder eller besökare en luftigare miljö och vidare vyer. Eller så kanske man vill ha möjligheten att kunna frakta material mellan våningarna på ett enkelt sätt. Därför kan man skräddarsy sin egen entresol för bästa nytta.

7 Dec 2022

Välkommen

Välkommen till Kakel Stockholm -  I denna blogg diskuteras kakel och relaterade ämnen som bygg, renovering med mera.