Golvläggare i Uppsala lägger klassiska trägolv

Behöver du en golvläggare i Uppsala finns det leverantörer av fina trägolv som är funktionella, men också otroligt vackra. Trägolv höjer statusen på din bostad!

Det finns många sorters golv som alla har sin egen funktion och sin egen charm. Till och med ett väl stampat jordgolv har sina fördelar och sin plats i till exempel ett uterum eller orangeri. Plastgolven har erbjudit praktisk städning åt svenskar genom hela 1900-talet och har väl egentligen tappat i popularitet just nu på senare tid.

Det finns ganska bra anledningar att vara lite försiktig med plastgolv eftersom plasterna kan innehålla en del otrevliga ämnen som vi helst inte borde tillverka alls. Trots det så har många plastgolv, i synnerhet hårda epoxigolv, sin plats i industrier där man behöver stora hårda ytor utan skarvar.

Golvläggare som kan sitt hantverk

Vilket golv ska man då välja hemma? Varför inte ett vackert trägolv. Ett snyggt trägolv kan i många fall höja bostadens värde rejält. Trägolv kommer i många färger och former och kan användas för att få till en mer klassisk stil eller en modern fräschör. Trä är levande och sätter sig i bostaden, lever länge och kan slipas när det har använts för att sedan hålla många år till.

Ett bra trägolv kräver skickliga golvläggare. Golvläggare i Uppsala som har lång erfarenhet och ett stort yrkeskunnande är precis det man behöver för att få golvet på plats. Ta gärna kontakt med golvläggaren innan du väljer golv, en serviceinriktad golvläggare kan många golv och är en bra hjälp för att hitta det golv som är rätt för olika sorters rum, i olika sorters bostäder.

27 Jul 2022

Välkommen

Välkommen till Kakel Stockholm -  I denna blogg diskuteras kakel och relaterade ämnen som bygg, renovering med mera.