Golvslipning i Stockholm – aktuellt när du flyttar

En hund kan lätt och snabbt riva upp ett stort märke i golvet. Då kanske det bara är golvslipning i Stockholm som kan rädda golvet när du lämnar bostaden.

Alla som har haft djur vet att det är ett underbart liv. Men det kommer också med en del konsekvenser. I alla fall för golvet. Kanske inte om du har guldfiskar eller hamstrar, men om du har hund, katt eller andra djur med klor är det stor risk att golvet får ta lite stryk. När det till exempel ringer på dörren och djuren flyger upp i snabba vändningar är det lätt att det blir ett par rivmärken i golvet. Du kanske inte bryr dig så mycket egentligen, men den dag du ska flytta ut från din bostad i Stockholm kan det bli problem. Den kommande ägaren vill kanske inte flytta till ett hus vars golv är alldeles utslitet. Om du dessutom hyr din bostad kan det innebära stora problem med hyresvärden.

Golvslipning är sunt förnuft

Det är därför du bör vända dig till en golvslipare i Stockholm i samband med att du ska lämna din bostad. När man är ute i naturen brukar man säga att man ska lämna skogen så som den var när man kom. Detsamma gäller bostäder. Om golvet var slipat när du flyttade in så är det minsta man kan begära att du slipar det även när du flyttar ut. Om behovet finns alltså. Och det gör det rimligtvis efter ett par år. Åtminstone om du har hund.

1 Apr 2022

Välkommen

Välkommen till Kakel Stockholm -  I denna blogg diskuteras kakel och relaterade ämnen som bygg, renovering med mera.