Golvslipning i Täby - förnya golven

Vackra människor och golv har en sak gemensamt. Ibland behövs ett ansiktslyft. Anlita en firma som kan golvslipning i Täby och ge ditt golv ett nytt utseende.

Ditt parkettgolv har haft ett långt liv och fått ta emot många stötar. Golvet har märkts av vassa klackar och föremål som fallit från bord och stolar. Byråer och stolar har flyttats fram och tillbaka och vardagsrummets parkett har fått skavsår. Du har plåstrat om golvet genom att lägga mattor på strategiska ställen och dölja ärren som ändå finns kvar.

I längden går det inte att gömma undan golvproblem. Och varför ska du göra det? Ditt parkettgolv som en gång lyst upp din tillvaro, kan ju slipas om. Det kommer att få tillbaka sin lyster från fornstora dagar med hjälp av en slipmaskin och med lämplig ytbehandling.

Golvslipning i Täby - med proffs

Du kontaktar en firma som utför golvslipning i Täby. Tillsammans besiktigar ni golvet. På ställen där du inte lagt mattor har golvet blekts av solen. Under mattorna finns stavar som spruckit av någon okänd anledning. Och på några ställen sticker spikar upp.

Du bokar tid för att få ditt parkettgolv slipat. I god tid flyttar du ut alla möbler ur rummet så att golvsliparen ska komma åt. De söndriga stavarna kommer att bytas ut mot nya. Spikarna i golvet har du slagit ned. Golvsliparen för sin slipmaskin över golvet och allt slipdamm sugs upp automatiskt. När golvet är slipat blir det ytbehandlat med hårdvaxolja. Och återigen lyser parketten upp hela vardagsrummet. Ta hjälp med golvslipningen av denna byggfirma: golvslipningtäby.net

22 Oct 2022

Välkommen

Välkommen till Kakel Stockholm -  I denna blogg diskuteras kakel och relaterade ämnen som bygg, renovering med mera.