Höstens färgtrender i badrum

Vi ser En hel del färger som vi inreder badrum i. Det är med badrum som med resten av inredningen som vi färglägger i övriga hemmet. Därför ser vi allt mer ombonade färger i bardummens inredningar och vi ser även att vi kombinerar med blandare och annan inredning som går i svart, metall eller andra material. Här går vi igenom de flesta färgerna som vi ser mycekt av i badrumsinredningarna.

Alla nyanser från mörkgrått till svart

Det är en hel del mörka färger som är populära i år. DTR-gruppen har presenterat en hel del inredning som går i allt från mörkbrunt till till svart i badrum. Här ser vi att man inte inreder allt i samma mörka nyans, utan att man har en fondvägg i en mörkare nyans, medan resten av väggarna kläs i ljusare kakel. Man kan även se badrumsskåp i mörkare färger, eller att en del av badrummet kaklas i mörk kakel medan resten går i ljus kakel och klinker.

Allt från Salviagrönt till ljusblått

Vi ser även grönt i inredningen, som går från allt mellan Salvia-grön nyans till ljusublått. Macro Design låter en liten del av badrummet ha en mörkare inredning, medan resten är kaklat med ljusare kakel. Till exempel kaklar de duschen i grå-grönt och resten av badrumsväggarna i ljus terracotta.

Alla slags nyanser från ljusbrunt och mörkbrunt

Mycket av årets badrumsinredning går i nyanser mellan ljusbrunt till mörkbrunt. Just de färger som har dominerat den senaste tiden har tagit inspiration av naturen; såsom sand, strå och mossa. Vi ser också att man använder sig av fler naturmaterial  i inredningen såsom träpanel, bambu och stenskivor i inredningen.

Anlita hanterkare eller måla om själv?

Ska du göra arbetet själv eller ska du anlita en proffsig målerifirma? Bor du i Stockholm? Då kan vi rekommendera denna målerifirma i Stockholm. Det är en ambitiös målerifirma som gör allt för att få nöjda kunder. De gör sitt arbete enligt en checklista för att vara säkra på att inte missa något som ett KMA-verktyg med mallar och checklistor. De är även medvetna om vilket avtryck de som målerifirma gör på jorden och vilka resurser deras arbete kräver, och hur de ska göra för att inte nyttja för stor energimängd. Många färger har rykte om sig att innehålla mycket starka kemikalier, vilket har gjort att många målare mår dåligt idag. Sedan påtryckningar och med en allt större miljömedvetenhet har innehållet i färgerna ändrats och blivit alltmer miljömedvetet.

29 Oct 2018

Välkommen

Välkommen till Kakel Stockholm -  I denna blogg diskuteras kakel och relaterade ämnen som bygg, renovering med mera.