Industrigolv med hög kvalité

Med tåliga industrigolv minskas underhållskostnaden på lokalerna och pengarna kan investeras på annat håll. Det är starka golv med stor tålighet mot slitage.

Dagens industri bygger i hög grad på att robotar och maskiner utför en stor del av arbetsuppgifterna. En fin maskinpark gör arbetet effektivt men ställer också höga krav på att miljön är prydlig och inte minst att golvet är av god kvalité. Det kan vara lätt att glömma att en god industrimiljö måste byggas på ett starkt och tåligt golv.

Ofta behöver golvet dessutom vara utan fogar. Även om dagens robotar har utvecklats mycket och kan utföra avancerade uppgifter, är de fortfarande ganska dåliga på att hantera ojämnheter i golvet. Robotar som hamnar på avvägar eller stannar oförutsägbart gör industrin mindre effektiv och kan utgöra en arbetsmiljöfara.

Snygga industrigolv som tål hårt slitage

Ett industrigolv har inte bara en rent praktisk funktion. Snygga golv gör arbetsplatsen trevlig och det blir lätt att representera industrin vid viktiga besök från köpare eller investerare. Eftersom dagens golv kan sättas i olika färger, och med eller utan skarvar och detaljer, så kan man skräddarsy golvet så det passar verksamheten perfekt.

Däremot kan man knappast lägga ut ett industrigolv själv. Här måste man ta hjälp av experter. Industrigolvet ska kunna stå emot hårda krafter, slitage och starka kemikalier, samt vara halkfritt. Det tåliga industrigolvet görs genom skickligt hantverkskunnande och bra material. En bra golvfirma kan dessutom hjälpa till att hitta rätt produkt för rätt verksamhet. Det är stor skillnad mellan golvet på ett sjukhus och en bilfabrik! Läs mer om industrigolv på denna sajt: industrigolv.net

9 May 2022

Välkommen

Välkommen till Kakel Stockholm -  I denna blogg diskuteras kakel och relaterade ämnen som bygg, renovering med mera.