Ingen rost i rören när en snickare i Uppsala får välja vem han vill jobba med

Satsa på en snickare i Uppsala som redan har ett fungerande samarbete med en VVS-firma. Då vet du att kommunikationen och arbetet kommer flyta på som det ska.

Köksskåpen rasar, ledstången hänger på trekvart och dörrarna går inte att stänga. Här behövs en snickare. Det är lika bra att riva ut skiten och börja om. Men när en helrenovering står på programmet ska du inte nöja dig med vilken snickare som helst.

Särskilt inte om du samtidigt vill göra VVS-arbeten och annat som kan vara lägligt att göra just när du ska helrenovera. Då kan det vara bra om du letar upp en snickare som har ett fungerande samarbete med en rörmokare eller VVS-firma. Så kan de koordinera jobben och minska på den totala arbetstiden.

Låt din snickare i Uppsala välja sin bästa rörmokare

Att snickaren ska behöva stå sysslolös på grund av att röris inte meddelat när han tänker komma och jobba är nämligen riktigt dyrt för dig som kund. Det finns många rara kronor att spara på att beställa en helhetslösning från samarbetande hantverkare. Och chansa inte på att två slumpmässigt utvalda hantverksfirmor förstår varandras arbetssätt.

När två företag valt att samarbeta med varandra, är det ett tecken på att det samarbetet flyter på precis som det ska. Ta alltså gärna snickarens rekommendation på rörmokare och tvärtom. Gillar de att jobba ihop så kommer renoveringen gå som en dans. Och du kan bara luta dig tillbaka och titta på. Kom i kontakt med en duktig snickare här: www.snickareuppsala.nu

24 May 2022

Välkommen

Välkommen till Kakel Stockholm -  I denna blogg diskuteras kakel och relaterade ämnen som bygg, renovering med mera.