Inred med kakel och klinker i badrum

Finns det något snyggare än kakel och klinkers till badrummet? Det finns så många snygga, fina kakelplattor att välja mellan. Det kan vara riktigt svårt att välja färger och mönster när det kommer till kakel. När man står i affären kan det vara en snygg kakelplatta du håller i handen, men hur tar den sig när du har hela väggar med de kakelplattorna hemma? Väljer man mörkare färger, kan hela badrummet bli väldigt mörkt.

Kolla på bilder för att se hur kaklet ser ut

Då är det lättare att titta på bilder, så att du får en uppfattning om hur hela väggarna kan te sig med just de kakelplattorna som du är intresserad av. Väljer du en mörka kakel till ditt badrum, är det lättare att välja sådana om du har ett fönster i badrummet. Då får du in naturligt ljus. Dessutom kan du välja olika nyanser av kaklet, och behöver inte nödvändigtvis kakla hela väggarna i enbart en färg.

Du kan kombinera i ett vackert mönster. Nyheterna i kakelväg är alla fantastiska mönster, som går i lyxigt guld eller silver. Vi vill ju gärna ta in lyxen i våra badrum numera, och varför inte? Vi satsar stora resurser på våra badrum – varför ska inte det synas då? Det är verkligen inne med guldiga speglar och kristallkronor i badrummen. Visa att du har satsat på det finaste rummet i huset; badrummet. Det är egentligen bara du som kan bestämma vilken stil du vill ha i badrummet och de mönster och den färgexplosion vi ser just nu på kaklet hjälper dig en bra bit på vägen.

Bestäm dig för en rörmokare som hjälper dig

När du väl bestämt dig för vilket kakel du vill lägga, är det sedan dags att bestämma vilken klinker du vill ha. Det bästa för harmonins skull är att välja något mer neutralt för klinkern. Du vill ju inte må illa direkt på morgonen när du ska göra dig i ordning för dagen. Då kan det vara skönt att vakna till en harmonisk och neutral ton i badrummets golv. Helst med golvvärme.

Efter det är det viktigt att bestämma rörmokare för arbetet med kaklandet till badrummet. Du vill ha en pålitlig och säker rörmokare som gör arbetet åt dig för att det ska bli så bra som möjligt. Börja med att googla rörmokare Uppsala, om du bor i Uppsala, annars googlar du rörmokare och så ortsnamnen där du bor.

Be om offert och kolla upp företaget

För bäst rörmokare behöver du dels fråga om offert, referenser och kolla upp dem, till exempel på allabolag.se. Där får du se hur bra ekonomi de har, hur länge de har funnits och så vidare. När du tar kontakt med dem fråga också om de gör kostnadsfria hembesök, innan de ger offert. Det ger dig chansen att möta dem i förväg innan du bestämmer dig. Du ser hur de jobbar, får träffa dem innan du bestämmer dig och de får dessutom en bättre insikt i hur länge arbetet kan komma att ta. Läs mer här om en duktig rörmokare i Uppsala på: http://www.rörmokareuppsala.com.

30 Mar 2018

Välkommen

Välkommen till Kakel Stockholm -  I denna blogg diskuteras kakel och relaterade ämnen som bygg, renovering med mera.