Källarrenovering i Stockholm skapade yogarum

Många som har källare önskar att de kunde göra om den till något annat än bara förråd. Då kan ett företag som är duktigt på källarrenovering bokas i Stockholm.

Funderingar på vad källarutrymmet skulle användas till hade varit en evig fråga. Tyvärr var Ann och Kristen inte alls av samma åsikt. Allt löste sig av sig själv när Ann startade ett företag som yoga- och mindfulnesslärare. Suterränghuset med ingång även i källaren var den perfekta lokalen för henne.

För tillfället var det inte läge att ha någon klass då det skulle vara allt för hårt att sitta på golvet. Så det var definitivt tvunget att göras om. Väggarna behövde isoleras och målas och ventileringen ses över. Krister kontaktade en kompis som arbetade på en byggfirma för att be om hjälp.

Otrolig yogalokal efter källarrenovering

De begärde en offert på källarrenovering som innehöll golv med golvvärme, isolering till väggarna och förbättrad ventilation. Och givetvis en slutfinish med målning av väggarna. I ett litet sidorum skapades en lokal där deltagarna kunde ta en kopp te och sitta och samtala. Där skulle det bli klädda fasta bänkar och några fasta hyllor för muggar och te.

Offerten stämde överens med deras beräkningar och renoveringen i Stockholm sattes igång. Ann hade hållit sig undan hela tiden och väntat på att det skulle bli klart. Det hon såg fick henne att dra efter andan. Ännu bättre blev det när hon klev ner på det varma golvet. Det här skulle bli perfekt, det kände hon, för om en vecka var det dags att välkomna de första eleverna någonsin. Låt detta företag utföra din källarrenovering: källarrenoveringstockholm.se

5 Aug 2022

Välkommen

Välkommen till Kakel Stockholm -  I denna blogg diskuteras kakel och relaterade ämnen som bygg, renovering med mera.