Lottovinsten går till badrumsrenovering

Renovera ett budgetbadrum på ett säkert sätt. Renovera ett lyxbadrum med hotellkänsla och detaljer i marmor och glas. Hur renoverar du ditt badrum om du får välja? Vem ska göra jobbet?

Är du så lyckligt lottad att du vunnit på självaste lotto så är det smar att investera en del av pengarna i en renovering av din bostad. Att renovera en bostad höjer nästan alltid dess värde vid eventuell försäljning. De större renoveringarna, som är kök och badrum, är de bökigaste projekten och även de mest kostsamma. Så när du vunnit på lotto är det ett riktigt smart drag att lägga slantarna i just en badrumsrenovering Malmö. När du gör det ska du såklart gå all-in på material och en stil som du själv bara älskar. Skapa din egen lyxiga oas som varje dag påminner dig om känslan av dagen du vann på lotto. Vilken stil är du? Det kan vara smart att ta reda på detta innan du väljer vilken entreprenör du ska anlita.

Totalentreprenad för badrum

Nästa smarta drag är att välja en entreprenör som erbjuder badrumsrenovering på totalentreprenad. Då det finns många olika moment i ett badrum behövs många olika kompetenser och hantverkare som ibland finns i ett och samma företag, men annars upphandlas av den som tar på sig totalentreprenaden. För dig som köpare innebär det att du enbart har en projektledare i ditt renoveringsprojekt, även om det springer olika hantverkare ut och in hela tiden. Du har en kontaktperson som du kommunicerar med och du får hela projektet på en samlingsfaktura. Många moment och mycket noggrannhet ingår i badrumsrenoveringen och det kan innebära att ni behöver resa bort eller se till att ha tillgång till badrum någon annanstans.

Samarbete och ansvar

Om du träffar ett antal olika entreprenörer och ber om offerter så får du dels en bra prisuppfattning men får också en chans att tänka på personkemi med de olika företagen. Vissa kommunicerar man enklare med helt enkelt. Du vill även kolla in referensobjekt och lyssna på vad de föreslår för stil inredningsmässigt. Troligen är det relativt enkelt att avgöra vilken entreprenör som passar dig. Därefter är det bara att visa dina ideer och få hjälp med alla valen. Du får se över kakel och klinker. Vilken duschkabin du önskar eller om du ska ha badkar. Vilka väggfasta möbler väljer du och i vilken stil? Du ska du verkligen unna dig allt du önskar.

14 Nov 2020

Välkommen

Välkommen till Kakel Stockholm -  I denna blogg diskuteras kakel och relaterade ämnen som bygg, renovering med mera.