Målare i Danderyd sätter vågade färger på väggarna

Vill man ha en ny look i bostaden anlitar man en målare i Danderyd som tar ut svängarna lite. Med djärva färger kan du sätta en ny och fräsch prägel på boendet.

Ett tag skulle man ha mönstrade tapeter på väggarna. Sedan kom de mörka och bruna färgerna som sedan ersatters av mörkblå och röda fondväggar. I en lite senare våg tog den nordiska designen över och allt skulle plötsligt vara avskalat och svalt. Ljusa utspädda färger kompletterade möbler i vitt eller svart, i en minimalistisk inredning med någon tavla och snygga snitt.

Design går i vågor. Vad som är inne idag är ute i morgon. I den här yran kan det ibland vara skönt att sätta sig ner och faktiskt fundera ut vad man själv vill ha. Vågar man ta ut svängarna lite och sätta de färger som man tycker om på väggen har man vunnit mycket.

Målare hjälper dig till snygga kompositioner

Att bestämma vilka färger du vill ha på väggen behöver inte betyda att du kastar dig ner i närmaste färghandel, köper på dig ett antal burkar och i vild frenesi slänger ut målarfärger på väggar och tak. Istället kan du skriva ner de färger som du vill ha och sedan kontakta någon professionell, som en målare i Danderyd. Målaren tittar på dina färgval och hjälper dig att skapa snygga kombinationer.

Låt sedan målaren förverkliga dina idéer. Men var tydlig med vad du vill ha. Att vara lite sprallig och vågad kan göra att rummen får nytt liv, att gammalt känns nytt. Allting måste inte vara stelt och traditionellt! Kom i kontakt med en målare här: målaredanderyd.se

28 Jun 2022

Välkommen

Välkommen till Kakel Stockholm -  I denna blogg diskuteras kakel och relaterade ämnen som bygg, renovering med mera.