Målare i Örebro - en räddare i nöden

Behöver huset målas och du inte känner att du kan, vill eller orkar? Eller är det något litet som du behöver hjälp med? Ring en duktig målare i Örebro.

Renoveringen var inplanerad för att passa Anna och Pers liv som var fullspäckat med jobb. De hade delat upp arbetet så att Anna skulle agera målare och måla tak och lister medan Pers jobb var att sätta upp tapeterna. En plan som passade dem båda perfekt. Men allt var tvunget att tajma precis annars skulle det köra ihop sig.

Allt förarbete var gjort och färg och tapeter hade köpts in. Nästa dag skulle Anna börja med en god kopp kaffe innan hon plockade fram färg, en pinne och några penslar och börja måla. Det var iallafall vad hon planerade. Men den planen raserades helt på grund av en kvarglömd skateboard.

Tack snälla målare från Örebro

Med ögonen på mobilen såg hon inte skateboarden som låg på marken och innan hon visste ordet av det flög hon genom luften. Där och då bröt hon armen vilket var världens sämsta tajming. Måla fanns inte längre på agendan. Förtvivlad ringde hon till den målare i Örebro hon köpt färgen från och bad om hjälp.

Anna lovade bjuda på gofika om han kunde rycka ut och göra jobbet som inte tog lång tid. Jobbet var dessutom enkelt när de redan hade gjort allt förarbete som de dessutom fick mycket beröm för. Anna som berättat om deras upplägg fick lova honom att ta hjälp hela vägen nästa gång.

27 Jun 2022

Välkommen

Välkommen till Kakel Stockholm -  I denna blogg diskuteras kakel och relaterade ämnen som bygg, renovering med mera.