Målare i Stockholm får oväntat kul på jobbet

Har du målat in dig i ett hörn? Vänta inte på att färgen ska torka. Kliv ut genom rummet och ring in en professionell målare i Stockholm i stället. Det kommer i alla fall att bli en kul historia.

Det är inte lätt att hålla koll på alla detaljer som glad amatör. Alltid är det något du glömmer tänka på. Som hur du ska ta dig ut ur rummet igen. Kanske står du just nu i läsande stund och ser ut över ett blött nymålat golv som skiljer dig och dörröppningen? Känns det som om du kan ta det i ett hopp? Kanske bara sätta ned foten en liten gång på vägen? Försök inte ens. Du kommer bara halka omkull och sprattla runt i färgen med hela kroppen på golvet. Välj den värdiga vägen och ge upp istället. Promenera ut ur rummet med rak rygg och färgade skosulor och ring efter hjälp.

Gör en målare glad redan idag

Kanske kommer målaren tycka synd om dig nog mycket för att ge dig rabatt på arbetet. För det här kommer bli årets roligaste historia, både för dig och målaren du anlitar. Och inget är väl bättre än att skänka glädje till någon på en trist vanlig arbetsdag? Många målare i Stockholm träffar ofta sura kunder, så se till att möta hantverkaren med ett leende i dörren. Han eller hon är trots allt där för att hjälpa dig ur en riktig knipa. Nu är det ju fler golv som behöver målas.

7 Nov 2021

Välkommen

Välkommen till Kakel Stockholm -  I denna blogg diskuteras kakel och relaterade ämnen som bygg, renovering med mera.