Målare på Kungsholmen - arbetsglädje som färgar av sig

Man hittar skickliga och erfarna målare på Kungsholmen som skapar färgmagi med allt ifrån takmåleri utom- och inomhus till fasadmåleri och dekorationsmåleri.

Att förnya sitt hem behöver inte vara så avancerat som vissa tror. Inte ska man behöva riva väggar och göra om planlösningen i huset för att skapa förändring. Ibland räcker det bara med lite ny färg på strategiska platser. Varför inte låta måla en fondvägg i vardagsrummet eller måla om sovrummet i en behaglig blå ton?

Erfarna målare på Kungsholmen kan snabbt se vad ert hem skulle må bra av färgmässigt. Förutom traditionellt måleri kan man även erbjuda dekorativt måleri samt tapetsering. Finns önskemål om helrenovering kan detta ofta genomföras eftersom det rör sig om yrkesfolk med bred kompetens.

Målare med bred kompetens och erfarenhet

Duktiga målare är ofta vana vid måleri utomhus såväl som inomhus. Behöver man staketet målat efter år av slitage från väder och vind är det ingen match för en skicklig och noggrann målare. Ofta kan man utföra reparationer och snickeri-måleri lika lätt som traditionellt måleri och spackling.

Har ni planer på att fixa till lite hemma så hör av er till er målerifirma på Kungsholmen och kolla vad de kan vara behjälpliga med i just ert hushåll. De gör gärna ett hembesök och bedömer potentialen i ert hem samt kommer med ett förslag innan de skrider till verket. Att det rör sig om sann arbetsglädje och sann professionalism råder inga tvivel om när man ser det färdiga resultatet.

14 Aug 2022

Välkommen

Välkommen till Kakel Stockholm -  I denna blogg diskuteras kakel och relaterade ämnen som bygg, renovering med mera.