Modern isolering i Örebro gör ditt boende billigare

Det kan vara dags att se över din isolering i Örebro – då det finns pengar att spara på ditt boende. Hur effektiv är den isolering du har nu? Finns det läckage?

Om du isolerade ditt hus för ett antal år sedan är det troligt att huset inte är isolerat så optimalt som det skulle kunna vara. Det har nämligen hänt mycket de senaste åren inom utveckling av material och tekniker kring isolering. Förr kunde man mindre och man var inte heller lika fokuserad som idag på att begränsa energiförbrukningen.

I Sverige idag ser vi hur elpriserna blir allt högre och vi måste se över vart energin tar vägen. En stor del är uppvärmningen av våra hem. Bättre isolering är ett av de bästa sätten att spara på el i hemmet. Moderna material gör detta mycket mer möjligt.

Isolering i Örebro kan minimera din elförbrukning

Genom att använda nya material som numera finns på marknaden kan man komplettera – eller helt göra om – befintlig isolering. Resultatet blir ett tätare, varmare och bättre ljudisolerat hus. Med stor sannolikhet är din isolering i Örebro glasfiberull – vilket var standard fram tills för några år sedan.

Idag håller man på att gå över till träull som har flera fördelar framför glasfiber. Inte minst är det mindre farligt att jobba med, vilket gör det möjligt att applicera isoleringen på ett sätt som skulle vara direkt farligt med glasfiber. Lösullsisolering kan sprutas direkt in i väggar, tak och golv och fylla ut alla utrymmen effektivt.

14 May 2022

Välkommen

Välkommen till Kakel Stockholm -  I denna blogg diskuteras kakel och relaterade ämnen som bygg, renovering med mera.