När du vill ha snygga avskiljer i trädgården

Den som vill använda natiursten i sin trädgård ger det ett mycket klassiskt utseende. Som de flesta vet är natursten ett mycket ljust material och gör nästan vad som helst snyggt som du väljer att använda naturstenen till i din trädgård. Vill du ha avkiljare i trädågrden är det bäst att använda natursten, bvill du bygga en mur, använd natursten. Vill du ha en terass är natursten det snyggaste materialet till terassen. Vill du bygga en trappa, är natursten det bästa materialet att bygga av. Bor du i Stockholm finns det en hel del natursten som du kan få tag i här. Här kan du läsa mer om hur du kan få tag i natursten  i Stockholm.

Natursten håller undan vatten och fukt

Vill du använda dig av ett otroligt hållbart material ska du använda natursten till trädgården, eller runt din villa, som en avgränsare mellan huset och annan vegetation. Det har blivit alltmer populärtt med användning av natursten, då det är otroligt hållbart, vackert och effektivt. Det håller undan vatten och fukt på ett avgörande sätt, och passar just därför bra att lägga i upp till 1-1,5 meter runt huset.

När du behöver avgränsare mellan gräsmatta och rabatt

Varför inte använda natursten till avgränsare mellan gräsmatta och rabatten? Det blir en snygg avgränsning och bättre material är svårt att tänka sig. Det har verkligen ökat i populratitet de senaste åren, vilket har gjort att efterfrågan på natursten har ökat, medan tillgången kanske inte har kommit i kapp efterfrågan. Därför vill vi slå ett slag för miljön och hur man kan ta hänsyn till miljön när man köper natursten till sin trädgård.

Tänk på miljön när du köper natursten

Köp alltid material som finns i Sverige. Vi måste få ner antalet transporter när det kommer till material som vi väljer att bygga våra hus, trädgårdar och fastigheter. Kan du få tag i natursten från Sverige, då vet du att de som har tagit fram din natursten har mänsklikga arbetsvillkor, att transporterna är korta och att ingen har felaktigt utnyttjas för framtagningen av din natursten. Du kan även köpa natursten från ngåra av våra grannländer; Norge, Danmark, Finland eller Island. Då vet du att de har liknande arbetsvillkkor som vi har i Sverige. På samma sätt vet du att naturstenarna inte har transporterats långa vägar. Bor du i Stockholm och vill beställa natursten finns det en hel del som handlar med det. Då är transporterna minimala hem till dig.

13 Jan 2019

Välkommen

Välkommen till Kakel Stockholm -  I denna blogg diskuteras kakel och relaterade ämnen som bygg, renovering med mera.