När ni står inför en badrumsrenovering

Det är inte alltid självvalt att renovera badrummet där hemma. Det är heller inte helt enkelt att bo kvar hemma under tiden badrummet renoveras. Hur löser ni er uppgradering rent praktiskt?

Att ha ett helt nyrenoverat, modernt och fräscht badrum är det nog många som drömmer om. Själva projektet badrumsrenovering är det dock många som drar sig för. Bor ni i en villa med flera badrum eller toaletter är det inte fullt lika störande som i ett litet boende med enbart ett badrum. Kanske har ni en gemensam toalett eller dusch i källaren?

Ibland är oturen framme och en olycka gör att ni tvingas renovera badrummet oplanerat. Det kan vara en vattenläcka eller en besiktning som visar på fukt och mögel bakom mattor eller klinker. Om badrummet blir utdömt får ni bara finna er i att bo mitt i en renovering alternativt flytta ut temporärt.

Efteråt kanske det var mödan värt

Om ni tvingas bo hos svärföräldrarna i några veckor upp till ett par månader känns livet kanske extra tufft. Eller så har ni turen att få husrum hos era bästa vänner så livet blir en lycklig fest. Oavsett vilket är det alltid magiskt att få flytta hem igen och dessutom till ett helt nyrenoverat badrum.

Vad har ni att förvänta er, vad har ni valt att kosta på er? Att få stänga dörren om sig i ett helt nytt och vackert badrum är en ljuvlig känsla. Med risk för att du aldrig vill lämna det nya fina badrummet igen. Läs mer om badrumsrenovering här: badrumsrenoveringsolna.nu

11 Jan 2021

Välkommen

Välkommen till Kakel Stockholm -  I denna blogg diskuteras kakel och relaterade ämnen som bygg, renovering med mera.