Nedgrävd pool – så funkar det!

Drömmer ni också om en pool hemma på tomten? Att fixa en egen nedgrävd pool är inte krångligt. Utbudet är stort och valmöjligheterna många och prisvänliga.

Det är många som har en egen pool högst upp på önskelistan, och det är lätt att förstå varför. Med en pool kan man starta dagen med en simtur och få välbehövlig motion. Men poolen kan också bli ett eget litet paradis där hela familjen kan umgås tillsammans. En pool är en bra investering eftersom den både höjer livskvaliteten och värdet på fastigheten.

Det finns många olika pooler på marknaden. Man brukar skilja på nedgrävd pool och ovanmark-pool. En ovanmar- pool kan passa bra för den som har en bergig och ojämn tomt där det är svårt att gräva. Men vill man ha den riktiga poolkänslan ska man satsa på en nedgrävd pool.

En nedgrävd pool ger ett fint helhetsintryck

Är man intresserad av att skaffa en nedgrävd pool kan det vara bra att först fundera över poolens placering och hur stor den ska vara. Ofta blir det bäst om man anpassar poolens storlek och form efter huset, särskilt om man inte har en gigantisk tomt och kan bygga ett separat poolhus.

Det kan vara bra att anlägga poolen i anslutning till huset, och kanske även bygga ett trädäck eller lägga marksten runt omkring för att få ett vackert helhetsintryck. De företag som säljer pooler kan hjälpa till att hitta rätt pool och även se till att den kommer på plats och fungerar.

27 Sep 2022

Välkommen

Välkommen till Kakel Stockholm -  I denna blogg diskuteras kakel och relaterade ämnen som bygg, renovering med mera.