Ny användning av badrum

Vi använder våra badrum på nya sätt. Kanske det är ett sätt för handlarna att få oss att handla mer av produkter som avses för badrummen. Den närmaste tiden har vi sett badrum som har möblerats med fåtöljer och soffbord. Vi har sett större fönster i badrummen och man anar att badrummen avses att användas för mer än bara rengöring, såsom dusch och bad. Att placera en fåtölj i badrummet, indikerar att vi vill använda badrummen till, till exempel spa-upplevelser. Fåtöljen är skön att sitta i, när man behöver en ansiktsmask, eller hårinpackning som ska sitta i mer än 15-20 minuter. Vill man ha det bekvämt medan man väntar på att masken eller inpackningen ska verka, vill man ju kunna sitta bekvämt, kanske titta på en film på sin ipad, dator eller surfa runt på sin mobil när man väntar. I alla dessa fall vill man kunna sitta bekvämt.

Badrum för mer än bara bad

Vi ser att det tillkommer mer och mer inredningar i badrum. Det möbleras allt mer i badrum. Här ser vi några trender som man gärna renoverar om i badrummen.

  1. Bastu – att bygga en liten bastu mitt i badrummet har blivit mycket populärt. Då bygger man en liten minibastu, med högst två bastubänkar, en liten kamin och en vägg av glas som gör att man inte upplever bastun så liten.
  2. Grooming – allt fler använder sitt badrum för att göra sig i ordning inför dagen. Både män och kvinnor lägger alltmer resurser på sitt utseende. Männen vill kunna raka sig, styla sitt hår och kanske använda en och annan produkt som gör ansiktet snyggt. Kvinnor vill som, kanske bekant, sminka sig, locka håret, eller platta till det och vill kunna spegla sig innan de går iväg till jobbet eller studierna.
  3. Förvaringar – många vill ha sin garderob i badrummet, eller sitt linneskåp, eller badhandduksskåp i badrummet. I och med det har badrummens storlek ständigt växt och är snart minst lika viktigt som köket i hemmet.

Vill du bygga om badrummet?

Om du är intresserad av att renovera och bygga om badrummet, är det bäst om du anlitar en proffsig VVS-montör som kan renovera på sätt sätt. Att göra det själv är ingen bra idé. När det kommer till VVS-renoveringar, bör man alltid anlita proffsen, eftersom man kan göra fel på egen hand. Det finns flera duktiga VVS-montörer som kan ta på sig ett totalentreprenörskap för badrumsrenoveringar i Dalarna. Vill du läsa mer om hur du kan renovera badrum i Dalarna? Läs då mer på: https://www.badrumsrenoveringdalarna.se.

23 Jul 2019

Välkommen

Välkommen till Kakel Stockholm -  I denna blogg diskuteras kakel och relaterade ämnen som bygg, renovering med mera.