Nyckelfärdiga hus räddar din byggbudget

Nyckelfärdiga hus håller budgeten och levereras i tid. En dröm för dig som är oroligt lagd och lever med någon som verkligen vill bo i ett nybyggt hus.

Du som har en partner som prompt vill bo i en nybyggd villa ligger kanske sömnlös på nätterna och oroar dig för budgeten. Med all rätt. Alla som byggt hus vet att det i princip inte finns ett enda byggprojekt som håller budgeten. Med ett visst undantag.

Lösningen för dig som är rädd för en ekonomisk krasch stavas nämligen “nyckelfärdigt hus”. Det innebär att du beställer en helhetslösning på entreprenad, där allt från arkitektritningar till genomförande och färdigställning ingår. Du skriver på pappren, betalar den överenskomna fakturan och tar emot nycklarna till ett helt nytt hus.

Nyckelfärdiga hus kan anpassas efter tycke och smak

Det fina med moderna nyckelfärdiga hus är att de kan anpassas efter dina personliga önskemål. Om din huslängtande partner har vissa saker han eller hon inte vill kompromissa med i husbygget, går det säkert att lösa även med ett nyckelfärdigt hus. Allt från det grundläggande arkitektoniska till detaljer som handtagen på köksluckorna går att specialbeställa.

Med ett färdigt avtal till ett nyckelfärdigt hus kan du sova gott om nätterna. Om bygget skulle dra ut på tiden eller råka drabbas av någon oförutsedd händelse är det inte du som kund som står för fiolerna, utan byggaren. Men för det allra mesta händer det inget oförutsett, eftersom företaget som levererar ditt nyckelfärdiga hus har gjort det hundra gånger förut med gott resultat.

7 Jun 2022

Välkommen

Välkommen till Kakel Stockholm -  I denna blogg diskuteras kakel och relaterade ämnen som bygg, renovering med mera.