Önskan: lackering av köksluckor i Stockholm

Vem har inte någon gång önskat en lackering av köksluckor i huset i Stockholm. Färgen har skavts av eller blekts. Eller så har man tapetserat om och insett att köksluckorna inte passar in.

Lena skyndade hem från jobbet för att se de nya tapeterna som maken satt upp under dagen. Nyfiken till bristningsgränsen kastade hon av sig skorna och sprang in i köket fortfarande med jackan på. Där blev hon stående och stirrade.

Tapeterna var fantastiska. Precis som hon tänkt sig. Det var inte det som fått henne att frysa fast i rörelsen. Det var köksluckorna.

De vita tapeterna fick skåpsluckorna att se smutsiga och gamla ut. Lite gulnade, som om de målats för ett helt decennium sedan. Likadant var det med alla lister.

Lackering av köksluckor av företag i Stockholm

Först irriterades hon av mannens oförmåga att se problemet och sluta tapetsera. Men fick erkänna att det var hennes eget fel då hon valt ut tapeterna för att han inte ville.

Det var bara att ringa till en målarfirma. De garanterade att de kunde göra en snygg lackering av köksluckor i Stockholm. De lovade även att skicka en målare som skulle måla alla lister.

Dagen allt var på plats hade Lena inte bråttom hem. Hon hade lärt sig förra gången att inte ta ut glädjen i förskott. När hon kom hem tog hon lugnt av sig skor och jacka. Gick sakta till köket och kikade in. Sen gav hon till ett glädjetjut. Skitsnyggt, skrek hon rakt ut och bröt ut i en segerdans.

24 Feb 2022

Välkommen

Välkommen till Kakel Stockholm -  I denna blogg diskuteras kakel och relaterade ämnen som bygg, renovering med mera.