Professionell golvslipning i Göteborg

Du kan förlänga hållbarheten och få tillbaka glansen på ditt gamla trägolv. Anlita experter som utför golvslipning i Göteborg och höj värdet på ditt hem.

Börjar ditt trägolv att se slitet ut? Då kan det vara dags att utföra en golvslipning i ditt hem. Hur mycket som behöver göras varierar och vad bestäms av en rad olika aspekter som till exempel vilken typ av golv det är, hur mycket det är slitet och om det endast är lacken eller ytbehandlingen som är sliten.

Vid enklare slipningar räcker det med att ta bort den gamla lacken så att en ny fräsch träyta friläggs. Är det mer slitage används en slipmaskin med stark motor. Så länge det finns 4 millimeter kvar av det yttre golvskiktet går alla trägolv och parkettgolv att slipa.

Efterbehandling vid golvslipning

Det finns flera alternativ att välja på när slipningen är klar. Kanske vill du återställa golvet till dess originalskick eller skapa en ny känsla i rummet. Har du frågor eller funderingar finns det experter på golvslipning i Göteborg som kan hjälpa till att tipsa hur det är bäst att tänka för just dig.

Dessa sätt är de vanligaste att efterbehandla ett trägolv med efter en golvslipning:

Se till att ta hjälp av detta företag när du ska slipa ditt golv: golvslipninggöteborg.net

7 Aug 2022

Välkommen

Välkommen till Kakel Stockholm -  I denna blogg diskuteras kakel och relaterade ämnen som bygg, renovering med mera.