Relining gör rören hela i Stockholm

Har du problem med dålig lukt eller många avloppsstopp i Stockholm? Då kanske relining är lösningen eftersom det lagar gamla rör och får avlopp att fungera.

När det samlas fett och smuts i avloppsrören rinner vattnet ut långsammare och kan bli stående. Stillastående avloppsvatten luktar illa, lukten söker sig upp i rören och ut i bostäder eller kontor. Även om du spolar rent och tar propplösare hjälper det bara tillfälligt. Lukten kommer tillbaka.

Ett avloppssystem består av både krokiga och raka rör och där finns fogar och kopplingar där smuts, hår och fett kan fastna. Belastningen på rören pågår hela tiden och därför behöver de bytas ut eller renoveras när de blir äldre. Den enklaste och mest ekonomiska lösningen är det som kallas rörinfodring eller relining.

Relining är ett smidigt sätt att renovera äldre rör i Stockholm

Istället för att riva upp de gamla rören kan de som är specialister på relining i Stockholm renovera de gamla. Processen är enkel och miljövänlig eftersom den sparar resurser. Det blir dessutom mycket billigare att göra relining än att byta ut de gamla rören och de boende slipper flytta ut.

Kontaktar du de som är specialister på relining i Stockholm börjar de med att filma rörens insida. Därefter spolar de avloppssystemet med hett vatten under högtryck. Sedan är det dags att trycka in den massa som tätar rören och ger dem en slät och stark hinna på insidan. När processen är klar kan du glädja dig åt rena, släta rör och du slipper dålig lukt.

11 Aug 2022

Välkommen

Välkommen till Kakel Stockholm -  I denna blogg diskuteras kakel och relaterade ämnen som bygg, renovering med mera.