Robusta och slitstarka butiksgolv till din butik

Det är viktigt med rätt sorts butiksgolv som är både snyggt och hållbart. Det finns ett stort sortiment av golv som är anpassade för användning i butik.

I en butik är det viktigt att ha ett golv som klarar av slitaget från alla besökare som dagligen kommer till butiken. Det finns olika material som du kan välja bland när du behöver ett nytt butiksgolv. Golvet måste vara slitstarkt samtidigt som golvet känns inbjudande för såväl kunder som personal. Det är även viktigt att tänka på att golvet bör vara lättstädat då det behöver städas regelbundet. Kunderna drar in mycket smuts i butiken, speciellt när det är blött och slaskigt ute. En ren och fräsch butik gör att kunderna trivs och gärna återkommer.

Ett butiksgolv bör ha ett behagligt ljud

Det finns en del saker som du bör tänka på när du ska köpa ett golv till din butik. Om det är så att det är högt i tak i butiken och inredningen är minimal kan en matta vara bättre än ett hårt golv. En matta dämpar då ljudet bra så att det blir ett lugnt och behagligt ljud inne i butiken. Det finns även olika former av stegdämpning som läggs under ytskiktet för att sänka ljudnivån. Om du är osäker på vilket golv som passar bäst i din butik får du bra hjälp om du kontaktar en firma som säljer butiksgolv. Tillsammans kommer ni fram till rätt golv som tål många kundbesök och ser till så att kunderna mår bra.

17 Apr 2022

Välkommen

Välkommen till Kakel Stockholm -  I denna blogg diskuteras kakel och relaterade ämnen som bygg, renovering med mera.