Säkerhet och hygien med poolöverdrag

Det finns många anledningar till varför man ska ha ett poolöverdrag på sin pool. Det handlar inte bara om hygien, utan även om säkerhet och energiförbrukning.

För många är det en ren dröm att ha en egen pool. Att inte vara begränsad när man kan bada, för att inte tala om lugnet man har när man har sin egen pool. Det är trevligt både för barn och vuxna att ha sin egen pool, men det kommer med ett ansvar, ett ansvar som vuxna får se till att ta.

En dröm kan snabbt bli en mardröm om man inte ser till att förhindra olyckor. Årligen sker det tillbud i samband med vatten och drunkningar som man hade kunnat undvika om man bara tänkt på säkerheten. Ett staket runt om poolen, så att inga barn eller djur i ett obevakat ögonblick kommer in till poolen, samt ett bra poolöverdrag.

Poolöverdrag som passar

Många tänker att man främst har ett poolöverdrag för att skydda poolen från smuts som löv och annat från ovan. Men så är inte fallet. Man har det för att hålla god hygien, men även för att till exempel motverka olyckor. Genom att ha ett poolöverdrag så minskar man risken för en eventuella incidenter.

Utöver det hjälper det även till att hålla värmen i poolen. Vilket gör att det blir behagligare att bada, men dessutom slipper man använda lika mycket el för att värma upp poolen. Köp ett poolöverdrag som passar din pool, det är en investering väl värd att göra.

16 Aug 2022

Välkommen

Välkommen till Kakel Stockholm -  I denna blogg diskuteras kakel och relaterade ämnen som bygg, renovering med mera.