Slipp värmebölja i Sydeuropa med en nedgrävd pool i trädgården

En alldeles egen nedgrävd pool i trädgården gör att du slipper åka till alltför varma semesterorter för att ungarna vill bada bassängbad. Roligt plask hemma.

Visst blir det bara varmare och varmare? Europa verkar slå värmerekord sommar efter sommar, och en sommarsemester på Rivieran känns allt mindre lockande för många svenskar. Ändå vill de flesta ändå tillbringa semestern vid poolkanten. Som tur är kan du lätt få just en sådan – i din egen trädgård.

Att satsa på en nedgrävd pool i trädgården är ett bra sätt att sommarsäkra ditt hem för lång tid framöver. Barnen kommer inte klaga på att de missar Bamseklubben på charterorten om de har en egen pool precis utanför rummet. Särskilt inte eftersom de kan dela med sig av den med alla sina vänner.

Nedgrävd pool kräver vissa säkerhetsåtgärder

När du har installerat en nedgrävd pool bör du dock vara noggrann med att också vidta alla säkerhetsåtgärder som krävs för att vara en ansvarsfull poolägare. Du bör till exempel köpa till en fullgod täckning till poolen. Inte bara för att du ska slippa håva upp en massa löv och ogräs stup i kvarten, utan för att ingen ska kunna drulla i när du inte är hemma.

Som poolägare har du ansvar för det som sker i och runt din pool. Men om du är beredd att ta det ansvaret, kommer du bli rikligt belönad. Fri hopp, lek och plask i din trädgård sommar efter sommar. Räkna på vad du kommer spara in på flygresor och hotellnätter.

28 Aug 2022

Välkommen

Välkommen till Kakel Stockholm -  I denna blogg diskuteras kakel och relaterade ämnen som bygg, renovering med mera.