Snickare i Dalarna räddade sommaren

En altan kan göra all skillnad i världen när man måste arbeta hela sommaren. Som tur är kan snickare i Dalarna rädda situationen för den som behöver bygga en.

Det var helt otroligt. Allt hade varit planerat inför sommaren. Karin som var egen företagare och ägde en klädbutik hade anlitat en vikarie som hon arbetat mycket med. Hon hade tur som fått henne. Annars hade Karin aldrig kunnat slappna av. Livet lekte. Men så vände allt och semestern blev skjuten på framtiden.

Anita, som den tilltänkta vikarien hette, hade brutit armen. Karin skämdes när hon i tanken önskat att det hade varit foten istället för då kunde hon fortfarande skriva. Så hur kunde hon ändå njuta av sommaren? Hon mailade en snickare hon kände och frågade om han hade tid att bygga en altan.

Snickare gjorde akututryckning

Tur i oturen var att det fortfarande fanns lite tid kvar till semestern, men trots att det var snålt om tid hade en snickare i Dalarna lovat att lösa hennes dilemma. Flera snickare skulle göra jobbet tillsammans och då skulle det gå fortare. Efter att ha varit och sett över platsen för altanen och gjort mätningar kunde han sätta igång.

Han skulle skicka en offert så snart han kunde. Karin var nöjd med priset. Dessutom skulle de göra ett rotavdrag vilket skulle sänka arbetskostnaderna med trettio procent. Det viktigaste var att hon fick en altan så hon kunde sitta ute och jobba i kombination med att sitta i sin solstol och njuta.

6 Jul 2022

Välkommen

Välkommen till Kakel Stockholm -  I denna blogg diskuteras kakel och relaterade ämnen som bygg, renovering med mera.