Snickare i Göteborg som erbjuder totalentreprenad

Många byggprojekt kräver mer än enbart en snickare. Men det finns snickare i Göteborg som erbjuder totalentreprenad och som kan ansvara för hela byggprojektet.

För den som ska totalrenovera villan eller uppföra ett helt nytt hus i Göteborg gäller det att hitta flera skickliga hantverkare. Eller så anlitar man en snickare som erbjuder totalentreprenad och som kan åta sig hela byggprojektet. Att använda sig av totalentreprenad brukar vanligtvis också bli billigare än att anlita många mindre företag.

Men den stora fördelen med en snickare som utför totalentreprenad är att arbetet ofta går smidigare vilket resulterar i att det också blir färdigt snabbare. För den som exempelvis ska uppföra ett nyckelfärdigt hus kan detta göra att man kan flytta in mycket tidigare, vilket givetvis är bekvämt och även kan göra att man sparar pengar.

Rotavdraget gäller när man anlitar snickare privat

Hur mycket det kostar att anlita en snickare med totalentreprenad beror på arbetets omfattning. Ska man bygga nytt behövs det också en hel del markarbete vilket kan kosta en hel del. Men olika snickare tar också olika mycket betalt och det kan därför löna sig att ta in mer än en offert för att jämföra.

Ska man anlita en snickare privat för en renovering, ett altanbygge eller för att uppföra ett helt nytt hus har man rätt att använda sig av rotavdraget. Det ger ett avdrag på trettio procent på själva arbetskostnaden och som mest kan man spara femtio tusen om året. Avdraget gäller alltså inte på material och andra utgifter.

30 Aug 2022

Välkommen

Välkommen till Kakel Stockholm -  I denna blogg diskuteras kakel och relaterade ämnen som bygg, renovering med mera.