Snickare i Nyköping missar aldrig huvudet på spiken

I Nyköping med omnejd behöver du inte leta länge efter en snickare. Byggnadsarbeten inomhus och utomhus utförs med stor precision. Inga långa väntetider.

Din kusin i Nyköping har ringt dig upprepade gånger. När hon ringer för tionde gången svarar du och undrar varför hon inte bara skickar ett sms. Nej, hon bara måste få prata om sina idéer. Hon har funderat av och till på renovering och ombyggnad nu när barnen flyttat hemifrån. Huset har outnyttjade utrymmen. Idéerna är det ingen ände på. Att välja är svårt.

Du frågar om hon ringt någon byggfirma där i Nyköping och frågat om deras tips och förslag. Hon säger att hon inte kommit till skott att göra det än. Du hör på henne att hon kommer skjuta upp samtalet med snickaren. Så du börjar själv tänka på att leta rätt på en snickare i Nyköping. Borde väl inte vara så svårt.

Snickare i Nyköping funnen

Efter ett par dagar ringer du tillbaka till din obeslutsamma släkting och säger att du hittat en snickare i Nyköping. Det hörs ett glädjetjut i andra änden av telefonen. Din släkting börjar återigen spåna om diverse ombyggnader av farstun, spa i källaren eller varför inte en bastu i anslutning till altanen.

Du inser att det var klokt av dig att boka in gratis konsultation för din mammas brorsdotter. Eftersom du bor en bra bit från Nyköping kommer du mestadels kunna följa byggprojekten på avstånd. Du har bestämt dig för att inte hälsa på förrän spaavdelningen är klar.

6 Jul 2022

Välkommen

Välkommen till Kakel Stockholm -  I denna blogg diskuteras kakel och relaterade ämnen som bygg, renovering med mera.