Sov tryggt om natten

Oro och ångest är något många människor kämpar med dagligen. Rädsla för vad livet kan ta och ge. Såg man hur en brand tog ett helt hus dagen innan, då går man säkert och oroar sig över det.

Det sista man vill är att det ska börja brinna. Bränder sprider sig så otroligt snabbt. I Sverige finns det dessutom många äldre trähus som är bebodda. Fattar det eld i dessa går det väldigt snabbt. Som alla redan vet, en brand kan sluta i en dödlig utgång. Därför är det viktigt att man gör det man kan för att skydda sig och sin familj. Man kan skapa trygghet med brandskyddsmålning. Detta är en speciell färg man målar på väggen. Om det börjar brinna så börjar den skumma. Det gör att det blir svårare för branden att sprida sig då både rök och eld bromsas. När det kommer till bränder så handlar det ofta om sekunder. Med en bra brandsäkring får man mer tid på sig och chansen att alla tar sig ut är större.

Låt proffsen installera

Man hör ju själv hur livsviktigt detta ämne är. Då förstår man också snabbt att det inte är något för den okunnige att göra själv. Brandskyddet behöver utföras ordentligt för att det verkligen ska hjälpa. Gör ni det själva och det blir fel kan ni tro att ni har en säkerhet som inte existerar. Det finns företag som arbetar med detta. De har olika lösningar på brandsäkringar, tveka inte att ta kontakt med dem.

5 May 2021

Välkommen

Välkommen till Kakel Stockholm -  I denna blogg diskuteras kakel och relaterade ämnen som bygg, renovering med mera.