Stängsel i Gävle för dig som vill slippa närgångna älgar

Stängsel kan hålla djur borta och hemma. Älgen får stanna utanför, hunden får springa fritt inne på gården. I Gävle finns många firmor som levererar stängsel.

Att bo på landet har sina sidor. På vissa sätt är det alldeles underbart att ha djur och natur så nära inpå. På andra sätt vill man kanske inte ha det där djurlivet alltför nära. Videoklipp med en älg precis utanför köksfönstret kan visserligen bli bra content, men många vill gärna hålla lite distans till skogens konung.

Då kan det vara en bra lösning att sätta upp stängsel på lagom avstånd runt hustomten. Detta kan också vara en god idé för dig som vill ha hunden springandes lös över en lite större yta än en hundgård, men inte vill att den ska kunna springa ut i skogen eller bort på landsvägen. Välj bara ett lite högre stängsel, så inte djur kan hoppa över.

Stängsel med eller utan el i Gävle

De aktörer som säljer stängsel i Gävle kan hjälpa dig med valet av stängsel, samt installationen av det. Beroende på dina behov finns det många olika typer av stängsel att välja mellan. Vissa av dem kan till och med elektrifieras, även om det kanske inte är att rekommendera.

Grannar och andra förbipasserande brukar lätt kunna koda av till exempel stängsel runt kohagar som elstängsel, men inte de staketliknande stängsel som passar runt en bostadstomt. Om du trots detta vill ha el i stängslet, behöver du sätta upp tydligt information om detta. Din leverantör av stängslet kan hjälpa dig så det blir bra för alla inblandade.

29 Nov 2022

Välkommen

Välkommen till Kakel Stockholm -  I denna blogg diskuteras kakel och relaterade ämnen som bygg, renovering med mera.