Tips till dig som vill köpa tjänsten golvslipning i Nacka

Golvslipning i Nacka bör utföras av en seriös golvslipare som vet att man inte kan slipa om ett parkettgolv hur många gånger som helst. Be om goda referenser.

En slipad golvslipare kan förvandla ditt gamla repiga parkettgolv till en skinande upplevelse. För det är nämligen vad ett riktigt vackert golv är: en upplevelse. Men kom ihåg att en parkett inte överlever hur många golvslipningar som helst.

När du beställer tjänsten golvslipning från en firma som erbjuder just det, bör du vara noggrann med att låta dem inspektera golvet innan de sätter igång och slipar. Särskilt om du flyttat in i en lägenhet eller villa och inte vet hur många gånger de tidigare ägarna slipat om golvet. Det är viktigt att inte slipa ett parkettgolv för tunt, eftersom golvet inte håller för det.

Golvslipning av parkett – inte hur många gånger som helst

Om du eftersöker golvslipning i Nacka gör du klokt i att leta efter en golvslipare med goda rekommendationer. Särskilt om det gäller ett golv du är rädd om. Du ska inte välja någon som påstår att ett parkettgolv ALLTID går att slipa om – för det är faktiskt inte sant.

Kanske har någon av dina vänner nyligen slipat om sin parkett med gott resultat? Då bör du självklart be att få numret till firman som utförde arbetet. Du kan också begära in offerter från olika firmor som erbjuder golvslipning. Kom bara ihåg att billigast inte alltid är bäst. Och att det är dyrt att behöva lägga in en helt ny parkett om den gamla slipats för tunn.

14 Feb 2023

Välkommen

Välkommen till Kakel Stockholm -  I denna blogg diskuteras kakel och relaterade ämnen som bygg, renovering med mera.