Välj miljövänlig badrumsinredning

Den tidsmedvetna konsumenten känner till att vi förstör vår miljö alltmera och att vi alla måste tänka och handla annorlunda om vår planet ska bestå för fler generationer. Det är många saker som vi kan ändra på, för att jordens resurser inte ska ta slut med vår generation. Vi kan sluta resa med flyg och använda tåg i stället.

Vi kan börja återvinna mer och återanvända sådant som bara kasseras och det går åt en massa energi åt att producera nytt. Vi kan välja alltfler inredning och tekniska lösningar som tar till vara jordens resurser bättre. När det kommer till hur vi gör med det som för många av oss är den största affären vi gör i våra liv; våra hus och boenden; kan vi välja att prioritera det som är miljövänligt. Det finns nämligen en hel del innovativa inredningar i badrum som sparar energi. Här går vi igenom de mest innovativa och bästa lösningarna för detta.

Varmvattnet

  1. Det mesta vattnet som vi använder är det som går genom våra kranar i våra handfat och dusch. Här kan man både välja kranar som är i ett energibesparande komfortläge, så snart du inte använder dem längre. 
  2. Det samma gäller duschmunstycket som fördelar vattenstrålarna på ett mer effektivt sätt, utan att använda mer vatten.
  3. Man kan också välja en duschvärmeväxlare. Det innebär att varmvattnet tas till vara. Det varma vattnet värmer kallvattnet i duschblandaren.

Spolningsvattnet

  1. Man kan spola med mycket mindre mängd vatten. Det finns särskilda toaletter som inte kräver så mycket vatten för att spola.

Badrumsbelysningen

  1. Man kan installera badrumsbelysning som lyser där du befinner dig i badrummet; till exempel vid spegeln. Varför ah mer ljus än just det du behöver?
  2. Man kan även har ett begränsat tvättställsljus, ljus invid tvättstället.

Golvvärme endast då du använder det

  1. Man kan även installera golvvärme som har en timer och som används när du använder badrummet; på kvällar och morgnar.
  2. På samma sätt kan du ha handdukstorkare som har timer och som slås av när handdukarna är torra på nytt.

Att välja miljövänligt är smart

På det sättet kan man med hjälp av den nya tekniken renovera sitt badrum som är mer miljövänligt än andra. Att vara miljövänlig behöver inte betyda att man är bakåtsträvare, tvärtom. Att vara miljövänlig är att uppmuntra den nya tekniken som är smart och modern. På samma sätt är det met miljövänligt att renovera sitt badrum genom att installera den nya tekniken. Då är det viktigt att välja rätta hantverkare som gör precis som du önskar. Bor du i Stockholm har du så många som 2.000 företag att välja mellan. Googla till exempel badrum Stockholm för att få förslag på flera hantverkare som ren overar badrum. Ta sedan kontakt, be om offert och referenser. Välj sedan den du tycker verkar mest seriös.

17 Jun 2018

Välkommen

Välkommen till Kakel Stockholm -  I denna blogg diskuteras kakel och relaterade ämnen som bygg, renovering med mera.