Vårens heta inredningstrender

Årets badrumsinredning går i färgernas tecken. Det är välkommet efter alla år med endast vitt, grått och svart. Vi ser även inom badrum attt de följer inredningstrenderna som går i ett specifikt håll. Här presenterar vi några av de viktigaste färgerna i år.

Känsligt rosa

Den underbara puderrosa färgen fortsätter att dominera. Den är dessutom lätt att kombinera med de andra pastelliknande färgern då de alla går mot en grå nyans i vår. den kallas feminin, den rosa färgen, men vi anser inte att den är feminin, däremot är det en mycket lugn färg som skänker harmoni åt badrummet. Vill man kombinera andra färger med den rosa, kan man med fördel kombinera med beiget och grått, men även Salvia-grönt som går mot grått.

City Vibes

En annan pastellfärg är blått, som också går mot grått, liksom den populära rosa färgen och Salvia-grönt. Den blå färgen kallas City Vibes av flera olika färgtillverkare och vi ser att många gillar en blå färgen i badrum. Även med denna blå färg uppnår man harmoni i badrummet.

Urban Eco

Även i år, fortsätter den Salvia-gröna färgen som är otroligt populär att dominera i badrumsinredningar. Många färgtillverkar kallar den Urban Eco, den kombineras antingen med flera andra gröna färger, eller förslagsvis med grått, beiget, blått eller rosa. Det är här enbart den egna smaken som sätter gränser för vilka färger som man vill kombinera med.

Andra badrumsinredningsdetaljer

För övrigt ser vi att de populära formerna poå badrumsinredningen fortsätter i år; såsom runda speglar, runda tvättställ och blandare av metall. Vi ser också att badrummen blir allt lyxigare. Här lägger man ner resurser på att göra badrummet till mer än ett rum för att tvätta sig ren, man anar en användning av badrummet för avloppling och återhämtning. Därför ska man inte bli förvånad om man ser både en fåtölj och ett bord för böcker och alltmer förvaring i badrummet.

Anlita rätta hantverkare för badrumsrenoveringen

När man ska genomföra en badrumsrenovering är det mycket viktigt att alltid anlita rätta hantverkare för jobbet. Vi kan inte nog understryka den saken. Så att få tag i rätt hantverkare blir därför en viktig punkt på dagordningen innan man är helt klar. Säg att du behöver hantverkare för badrumsrenovering i Enskede, utanför Stockholm och inte känner någon där som kan utföra det. Då kan du googla "badrumsrenovering Enskede" för att få förslag på hantverkare som erbjuder just badrumsrenovering i Enskede. Sedan är det bara att ta kontakt med dem som Google föreslår som erbjuder badrumsrenovering i Enskede. Fråga dem om offert och referenser. Lycka till!

16 Apr 2019

Välkommen

Välkommen till Kakel Stockholm -  I denna blogg diskuteras kakel och relaterade ämnen som bygg, renovering med mera.