Vattenläcka i badrummet

Upptäckten att man har en läcka i badrummet sätter igång en massa känslor. En av de första brukar vara förtvivlan. Då får man ta några djupa andetag. Det är inte så farligt som man tror.

Anledningen till att man inser att det är läckage någonstans är oftast fuktskador. Har man tur är det en läcka som syns snabbt. Är det ett långsamt läckage kan det visa sig först när mögellukt eller synliga fuktrosor breder ut sig i tak eller på väggar. Då kan det bli fråga om en mer grundläggande renovering.

Oavsett hur det visar sig så krävs det att man tar sig in till rören för att laga eller byta ut dem. Varför inte passa på att skaffa ett helt nytt badrum när man ändå kanske måste riva upp väggar och/eller golv?

Passa på att göra nytt badrum

Det kanske ändå är dags att slänga ut den gamla toan och det uråldriga handfatet. Byta ut badkaret mot en modern och fräsch dusch. Visst vore det lite härligt att lägga in den där golvvärmen som man så länge har suktat efter, så att man slipper att frysa fötterna av sig under de nattliga besöken på toa?

Vid närmare eftertanke, visst ska badkaret ut men inte för att göra plats för duschen utan för att ge plats för ett massagebadkar? Tänk att komma hem efter en lång arbetsdag och lägga sig i ett varmt bad. Så varför fundera? Ta bara kontakt med ett företag som kan renovera badrum i Göteborg eller var man nu bor.

30 Nov 2020

Välkommen

Välkommen till Kakel Stockholm -  I denna blogg diskuteras kakel och relaterade ämnen som bygg, renovering med mera.